Nabolaget: Vant 1 million i kompisens bursdagsselskap

Nabolaget: Vant 1 million i kompisens bursdagsselskap

BURSDAGSSELSKAP: Mannen fra Ålesund var i kompisens bursdagsselskap da han fikk vinnertelefonen fra Hamar.

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock

Nabolaget: Vant 1 million i kompisens bursdagsselskap

Innlandet gjorde det skarpt under fredagens Nabolaget-trekning: fylket hadde hele fire av de seks vinner-nabolagene. Det lengste strået trakk likevel en mann i 40-årene fra Ålesund – han vant hovedpremien og 1 million kroner.

Flere nabolag rundt om i landet fikk en ekstra fin start på helgen etter å ha vunnet små og store premier i Nabolaget-trekningen. Fredagens heldigste ble en mann fra Ålesund. Han vant ukens hovedpremie og kan glede seg over at 1 million kroner er på vei til hans konto.

Fikk million-gave i kompisens bursdag

- Oi! Oi, oi, oi! Det er jo fantastisk, er mannens første kommentar da han får beskjed om at han er ukens hovedvinner i Nabolaget.

Mannen i 40-årene fra Ålesund var i kameratens bursdagsselskap og tok derfor ikke telefonen første gangen Norsk Tipping ringte. 

Sunnmøringen sier det nesten er litt dårlig gjort at det er han som har fått en million-gave i kompisens selskap. 

- Jeg må nok fortelle han at jeg har vunnet. Vi er såpass gode venner. Vi får ta et ekstra kakestykke for å kose oss litt nå, småler mannen glad. 

Etter bursdagsfeiringen skal pengene også gå til oppussing av badet hjemme og en ferietur i slutten av året.

- Jeg nærmer meg rundt tall selv, så jeg må spandere på meg en liten reise i bursdagsgave, avslutter mannen. 

Vi gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Premiedryss over Innlandet

I tillegg til nabolaget til hovedvinneren trekkes det ut fem andre nabolag hvor vinnerne får alt fra 100 000 kroner til en femtilapp. I tillegg til hovednabolaget i Ålesund, drysser det denne gangen Nabolaget-premier over følgende steder:

  • Voss i Vestland.
  • Dokka i Innlandet.
  • Hamar i Innlandet.
  • Magnor i Innlandet.
  • Kongsvinger i Innlandet.

Grei fangst til Innlandet der, altså.

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

LES MER: Fast spiller? Slik legger du inn abonnement på Nabolaget

Vinnersjanser hele uka – ikke bare fredag

Fredag 17. juni er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget. En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt tolv trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og seks trekninger på fredager med 1 million og 100 000 kr som hovedpremier. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

            

Vinnersjanse Nabolaget:

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2021: 621 099
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2021: 53 (hovedvinner fredager)
  • Antall millionærer i 2021: 53
  • Høyeste premieutbetaling i 2021: 1 000 000 kr