nabolagetvinnerhistorie

Tok Nabolaget-millionen: - At det går an

Fredag 11. mars var det seks nabolag rundt om i landet som fikk store og små premier. Kveldens hovedvinner var en mann i 60- årene fra Moss som ble svært overrasket over å høre at han vant 1 million kroner. 

UTROLIG: Kveldens hovedvinner trodde først ikke på vinnerbudskapet.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:11. mars 2022Endret:3. januar 2023

Da vi ringte den heldige mossingen fredag kveld, var han hjemme og kosa seg i sofaen med skihopp på TV-en og fyr i peisen. Mannen vet det ikke enda, men han har akkurat blitt millionær i Nabolaget. Da vi gav han beskjeden blir han brått veldig glad.

- At det går an å ha sånn tur! Det er ikke tull det her? spør mannen. 

Vi bekrefter at han er kveldens hovedvinner i Nabolaget og har vunnet 1 million nabolaget-kroner. Mannen gir beskjeden videre til kona, som jubler i bakgrunnen. 

- Dette var moro. Jeg spiller litt forskjellige lotterispill, og denne gangen var det Nabolaget, men jeg forventer jo ikke å vinne, ler mannen som hadde levert kupongen med mobilen. 

Selv om mannen vant et større beløp var han ikke sikker på hva premien skulle brukes på. 

- Det får vi se på. Jeg har ingen planer enn så lenge, men det vil uansett komme godt med. Nå skal vi nok ta en liten feiring med et glass vin, sier mannen avslutningsvis. 

I tillegg til millionpremien som gikk til hovedvinneren, vant hans nærmeste fem spillende naboer 100 000 kroner hver.

Vi gratulerer!  Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Premiedryss rundt om i landet

I tillegg til hovednabolaget i Moss ble det, som alltid på en fredag, trukket ut fem andre vinnende nabolag. Hovedvinneren i disse nabolagene sikret seg 100 000 kroner, mens spillende naboer vinner premier fra 10 000 kroner til en femtilapp. Her er kveldens andre vinnernabolag:

  • Åsvang i Innlandet

  • Skien i Vestfold og Telemark

  • Oslo

  • Sandnes i Rogaland

  • Stavanger i Rogaland

Gratulerer så mye til alle vinnerne i Nabolaget.

Her finner du resultatene for kveldens trekning

Mange vinnere i Nabolaget

Det er ikke bare hovedvinneren av hovedtrekningen i Nabolaget som vinner en fin premie. Hans fem nærmeste spillende naboer kan også glede seg over en premie på 100 000 kroner hver, og i tillegg ender fem andre Nabolaget-spillere kvelden med 100 000 kroner ekstra på konto. Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler