nabolaget

Nabolaget: Lander geotaget hos deg i kveld?

Fredag skal en ny million deles ut til en heldig adresseeier.

EKSTRA GOD FREDAGSSTEMNING? Tenk om vi ringer midt i fredagstacoen?
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:15. juni 2023Endret:16. juni 2023

Nabolaget har trekninger hver dag hele uka, men det er på fredager det virkelig smeller. Da skal premien på 1 million kroner finne en ny eier blant alle som har spilt Nabolaget innen spillefristen samme kveld. I tillegg nyter naboene som også har spilt Nabolaget godt av å ha en hovedvinner i nærheten. De kan se frem til premier på alt fra 50 kroner til 100 000 kroner ut ifra hvor nærme de bor hovedvinneren.

På fredager trekkes det også fem andre vinnere som får en premie på 100 000 kroner hver. Også her er det gode nyheter for de nærmeste spillende naboene.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Ble Nabolaget-millionær i båten

Sist fredag var det en 53 år gammel kvinne fra Askim i Viken som trakk det lengste strået i Nabolaget. Hun og samboeren var ombord i båten sin på vei til et helgeopphold i Sverige da Telefonen fra Hamar ringte.

– Nei, du tuller? Herregud nå begynner jeg å bli skjelven, lo millionvinneren før hun satte oss over på høyttaler slik at samboeren også kunne få med seg samtalen.

– Det må jeg si ... Det føles helt uvirkelig, stotret hun.

– Jeg bråslang inn en Nabolaget-kupong i går, men man tenker jo ikke at det slår inn.

Den foreløpige planen for premien var å betale ned lån, samt å bruke noe på ferie. Ellers så det ut til at det kunne vanke en aldri så liten flaske Champagne senere på kvelden da de var fremme i Sverige.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Garantert en millionvinner på fredag

Fredag er det klart for en helt fersk hovedtrekning i Nabolaget. Vi starter med blanke ark og gleder oss til å ringe enda en Nabolaget-millionær – ja, for det kan vi faktisk garantere at vi gjør.

Lykke til!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler