nabolaget

Hvor bor neste Nabolaget-millionær?

Fredag er det igjen duket for hovedtrekning i Nabolaget og en heldig spiller vil gå inn i helgen 1 million kroner rikere. 

HVEM VINNER?: Forrige fredag gikk millionen til Åsvang i Innlandet. Hvor stopper pila denne gangen?
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:11. mai 2022Endret:3. januar 2023

I nabolaget trekkes det flere vinnere hver dag, men fredag betyr hovedtrekning og muligheten til å vinne ukens hovedpremie på 1 million kroner. Samtidig har også flere spillere muligheten til å vinne alt fra 50 til 100 000 kroner fredag kveld.

Million-telefonen førte til latterkrampe og gledestårer

Forrige ukes vinner vant på sin adresse i Innlandet og reagerte med både latter og gledestårer da Telefonen fra Hamar kom. På fredag har du muligheten til å oppleve den samme euforien som mannen fra Åsvang og vinne Nabolagets hovedpremie på 1 million kroner.

– Jeg vet ikke hvorfor jeg leverte en kupong. Det er en god stund siden jeg har spilt, jeg fikk bare et innfall - og tvert så var du der, sier den glade vinneren mens latteren fortsatt sitter løst.

– Tårene spruter her. Dette var moro! Hele helga kommer til å bli så bra.

I tillegg millionvinneren er det også flere nabolag og spillere som får en fin start på helgen. Fem andre nabolag får også vinnere med gevinster på alt fra 100 000 til en femtilapp. Forrige fredag drysset det for eksempel premier over nabolag på følgende steder:

  • Skarnes i Innlandet

  • Tromsø i Troms og Finnmark

  • Lakselv i Troms og Finnmark

  • Oslo

  • Follebu i Innlandet Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.LES MER: Fast spiller? Slik legger du inn abonnement på Nabolaget

Vinnersjanser hele uka – ikke bare fredag

Fredag 13. mai er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget. En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt 12 trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og seks trekninger på fredager med 1 million og 100 000 kr som hovedpremier. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler