nabolagetvinnerhistorie

Ble Nabolaget-millionær til full familiejubel

Først på tredje oppringingsforsøk fikk vi tak i hovedvinneren fra Oslo. Rundt henne satt familien og holdt pusten.

MILLIONEN TIL OSLO: Det var mildt sagt spenning i luften da Norsk Tipping endelig fikk tak i kvinnen som hadde kapret Nabolagets toppremie på 1 million kroner.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:13. mai 2022Endret:3. januar 2023

En heldig osloenser tok hovedpremien i Nabolaget fredag. Selv befant hun seg på familiebesøk i Moss–og her var det tydeligvis mange som hadde samlet seg, for det var mye hvisking og tisking i bakgrunnen mens kveldens heldige hentet frem spillekortet sitt for verifisering.

Full jubel

– Er det millionen, spør hun spent når det formelle er i orden.

– Det er millionen, kunne vi bekrefte–til rungende jubel fra glade familiemedlemmer. Hos hovedvinneren selv satt latteren løst gjennom resten av samtalen.

– Og så på fredag den trettende, da! Er det mulig? Denne premien skal jeg dele med en god venninne, skyter hun lynraskt inn.

– Vi pleier å spille sammen, så det syns jeg er på sin plass. Hun vet det ikke ennå, men hun finner snart ut av det, forsikrer den ferske millionæren.

– Og så er jeg grandtante til noen gutter som ble veldig ivrige her da de hørte at jeg hadde vunnet... Vi får se om det ikke vanker en liten gave der, avslutter hun lurt, ivrig etter å legge på. Her skulle det feires!

Vinnerkupongen ble kjøpt hos Narvesen Ullevål Stadion.

Over 10 000 fredags-vinnere

Det er ikke bare hovedvinneren som sikrer seg premie på egen adresse på fredagskvelden. Oslokvinnens nærmeste spillende naboer vinner summer på alt fra 100 000 kroner til én femtilapp. I tillegg trekkes det ut fem andre nabolag hvor hovedvinnerne får 100 000 kroner, og deres spillende naboer vinner premier på alt fra 10 000 til 50 kroner.

Her er de fem andre nabolagene som det drysses premier over i tillegg til hovedvinnerens nabolag i Oslo:

  • Gvarv i Vestfold og Telemark

  • Sandsli i Bergen

  • Kvernaland i Rogaland

  • Kongsvinger i Innlandet

  • Larvik i Vestfold og Telemark

Vi gratulerer alle de heldige vinnerne!

LES MER: Faste rekker? Slik legger du inn abonnement på NabolagetNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vinnersjanser hele uka – ikke bare fredag

Fredag 20. mai er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget. En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager og gir da altså deltakelse i totalt 12 trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og seks trekninger på fredager med 1 million og 100 000 kr som hovedpremier. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler