nabolagetvinnerhistorie

Millionpremie tok guttekvelden til nye høyder: - Full jubel!

Da Egil Mikal Johansen (55) vant 1 million kroner i Nabolaget jublet naboen Per Einar ekstra høyt. Han vant nemlig 10 000 kroner - takket være Egil Mikal.

FERSK MILLIONÆR: Nabolaget-millionær Egil Mikal Johansen i midten, med vennene Per Einar Hauge (t.v.) og Ørjan Teigen. Per Einar er nabo og vant 10 000 kroner.Privat
Forfatterbilde Norsk TippingPernille Storholm SkaretPublisert:13. august 2021Endret:3. januar 2023

Fredag den 13. ble en uforglemmelig kveld for Egil Mikal Johansen (55) fra Husnes i Vestland. Han og et par venner pleier å samles noen ganger i året, og under treffet deres akkurat denne kvelden skjedde noe helt utenom det vanlige.

Litt utpå kvelden ringte mobilen, og det var Norsk Tippings vinnernummer 625 60 000 som lyste opp på skjermen. Beskjeden i andre enden var at han hadde vunnet 1 million kroner i Nabolaget. 

- Jøss! Tusen takk. Det er jo kjempefint, sier Egil Mikal forbauset. 

Vennen vant også

I bakgrunnen fikk Egil Mikals venner med seg hva som skjedde, og det ble full jubel.

- Han ene vennen min her, Per, er også naboen min, og han har vunnet 10 000 kroner, sier Egil Mikal. 

I Nabolaget er det nemlig slik at hovedvinnernes naboer også vinner pengepremier, hvis de har spilt. Og nettopp det hadde kompisen Per Einar Hauge gjort. 

- Jeg setter veldig pris på å vinne 10 000 kroner takket være Egil Mikal, men jeg skulle jo gjerne bodd enda litt nærmere ham, sier han og ler. 

Kompisene tok bilde av Egil Mikal da han fikk Telefonen fra Hamar. Foto: Privat 

Har vunnet før

Egil Mikael spiller Nabolaget jevnlig, og har også tidligere vunnet en gjev premie.

- Men det var i Tipping. På 90-tallet vant jeg nesten en halv million kroner, forteller han. 

Spørsmålet om hva han skal bruke premien kom litt brått på, men noe av pengene kommer i hvert fall til å brukes til å nedbetale et lån.

-  I tillegg blir det kanskje en ferietur etter hvert. Men i kveld blir det en konjakk, sier den ferske millionæren fornøyd.

Vi gratulerer! Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere vinnere

Det var ikke bare i millionær-nabolaget i Husnes at naboer kunne juble denne fredagen. Fem andre vinnernabolag ble trukket ut. Hovedvinnerne i disse nabolagene vant 100 000 kroner hver, mens de spillende naboene deres vant mellom 50 og 10 000 kroner. Vinnerne bor i nabolag på følgende steder:

  • Alta

  • Gjøvik

  • Kristiansand S

  • Lillehammer

  • Sandefjord

Det er trekning i Nabolaget hver dag klokka 19.00. Lørdag til torsdag trekker vi en daglig vinner av 10.000 kroner. De fem nærmeste naboene (som har spilt Nabolaget) får en tusenlapp, mens 700 spillere vinner 50 kroner.

Fredag er det så hovedtrekning med én vinner av 1 million kroner - i tillegg trekkes det altså ut fem andre nabolag med 100 000 kroner til hovedvinneren.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler