nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget ga premiedryss på Valentinsdagen

14. februar spredte det seg litt ekstra kjærlighet i form av premiedryss flere steder i Norge. Dette er de aller heldigste nabolagene på selveste Valentinsdagen.

NABOLAGET: Elise Kristin (26) vant 100.000 kroner og fikk en ekstra fin feiring av kjærlighetens dag med samboeren Steven.Privat
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:14. februar 2020Endret:2. januar 2023

Nabolaget-trekningen fredag 14. februar førte til gledestårer og jubel flere steder i landet. Det aller heldigste nabolaget ligger i Kopervik i Rogaland. 

Her kan du levere Nabolaget.

Premien fikk blodpumpa til å gå

- Ho, ho, ho! Tuller du med meg? Nå ble jeg glad! Utbryter den aller heldigste Nabolaget-spilleren da vi forteller at han er hovedvinneren i Nabolaget fredag kveld. 

Mannen fra Kopervik sikret seg altså den gjeveste premien på hele 1 million kroner. Det var en etterlengta premie.

- Jeg har tippa i... Nei, jeg aner ikke hvor lenge. Hjertet går i 110 her! sier mannen lykkelig.

Det er ingen tvil om at beskjeden gjorde kvelden ekstra fin, også for kona i huset som stemmer i med et jubelrop i bakgrunnen. 

- Også på valentinsdagen også da, sier mannen, som nå gleder seg til å dele premien med barn og kona. Han innrømmer også at han skal unne seg noe selv.

- Nå ska jeg kjøpe meg en skikkelig kul bil. Jeg vet ikke helt hvilken, men kanskje en pickup, sier mannen mens han gliser.

Vi gratulerer med millionpremien til mannen fra Kopervik!

Vinnerspillet kjøpte mannen via Norsk Tipping sine nettsider.

Elise Kristin (26) vant 100.000 

Flere naboer av hovedvinneren kunne glede seg over premier fredag kveld. 5 personer fra Kopervik får nå 100.000 kroner inn på kontoen. En av de var 26 år gamle Elise Kristin. Da Norsk Tipping ringte var det ei blid dame med en lur latter i andre enden.

- Jeg har akkurat sjekket resultatet på mobilen, sier Elise Kristin, mens latteren sitter løst. 

På mobilen lyste vinnernummeret 625 60 000 opp og da ble det litt mer virkelig for kvinnen fra Kopervik.

- Jeg klarer ikke helt å forstå at det er sant. Det går litt rundt for meg, sier hun. I bakgrunnen høres en tydelig fornøyd samboer.

Feiring av Valentinsdagen stod allerede på tapetet, og nå blir den planlagte middags-daten ekstra hyggelig, sier Elise Kristin.

Premien kommer godt med. Nå blir det oppussing og nytt vaskerom.

Vi gratulerer til Elise Kristin og resten av de spillende naboene i Kopervik!

Nabolaget leverte hun via Norsk Tipping sin app.

Premiedryss i flere nabolag

Det var ikke bare naboene i Kopervik som fikk grunn til å feire i kveld. Fem andre nabolag ble også trukket ut, og her vant hovedvinneren 100.000 kroner. 

  • Namnå i Innlandet

  • Stranda i Møre og Romsdal

  • Spydeberg i Viken

  • Skjold i Rogaland

  • Moelv i Innlandet

Gratulerer til alle vinnerne! Her finner du trekningsresultatene for Nabolaget.

Vinn hver eneste dag i Nabolaget

I Nabolaget er det trekning hver kveld. Når du leverer din kupong, er kupongen gyldig i en uke. På fredager trekkes seks nabolag, og i ett av disse mottar hovedvinneren 1 million kroner. Alle andre dager trekkes det ut ett nabolag med en hovedpremie på 10.000 kroner.

Dermed er du med i trekninger hele uka, kun for en femtilapp. Høres det ut som noe for deg? Da må du huske å levere Nabolaget.

Spill Nabolaget her.

(Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1:90 000)

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler