nabolagetvinnerhistorie

- Dette er jo helt sinnsykt

Det var mange heldige vinnere i Nabolaget fredag kveld, og kveldens millonvinner var en ung mann som var veldig fornøyd. 

MILLONÆR: Hver eneste uke hele året rundt blir en ny nordmann millionær i Nabolaget. I tillegg er det mange fler som vinner 100 000 kroner-premier og mindre fine premier.Illustrasjon: Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:14. juni 2019Endret:2. januar 2023

"Gratulerer, du er kveldens hovedvinner i Nabolaget!" Slik låt det når mannen i tjueårene fikk Telefonen fra Hamar fredag kveld. Han kunne ikke helt tro det først, men så ble han veldig glad. 

Sinnsykt

- Du, tuller nå,sant? Dette er jo helt sinnsykt.  Jeg har jo hatt en drøm om å vinne og dette ble helt perfekt, sa gutten i tjueårene fra Kleppestø fornøyd.

- Dette er som sagt helt sprøtt. Jeg har levert Nabolaget iblant men ikke altid. Dette er jo helt vilt. Var det èn million jeg vant, spør han, fortsatt litt skjelven i stemmen.

Vil reise

- Jeg skal ikke feire i kveld, men tar gjerne en feiring senere. Drømmen min er å reise og det skal jeg. Og det blir bra med egenkapital og penger til bolig også, sier han fornøyd. 

Bli med i Nabolaget du også - spill her

Fem av mannens naboer kan også juble ekstra. De har nemlig vunnet 100.000 kroner hver. I tillegg har ti andre personer i Kleppestø -området vunnet 10.000 kroner!

Fra Kleppestø til Mo i Rana

I tillegg til million-nabolaget, trakk vi som vanlig også ut fem nabolag der hovedvinneren stikker av med 100.000 kroner. De er godt spredt. Fra Østfold til Nordland med hele tre vinnernabolag fra Hordaland. 

Her bor de fem vinnerne av 100.000 kroner:

  • Kleppestø i Hordaland

  • Hjellestad i Hordaland

  • Straume i Hordaland

  • Brødstadbotn i Troms

  • Borgenhaugen i Østfold

  • Mo i Rana i Nordland

Vi gratulerer alle vinnerne!

Bli med i Nabolaget du også - spill her

Her finner du alle trekningsresultatene for Nabolaget

(Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1:90.000)

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler