nabolagetvinnerhistorie

Oslo-millionæren dagen derpå: – Det står bra til

En mann fra Oslo ble fredagens millionvinner i Nabolaget. Med to leverte kuponger sikret han seg en samlet premie på 1,1 millioner kroner. Lørdag fikk vi kontakt med den ferske millionæren.

UBESVARTE ANROP: Fredagens millionvinner i Nabolaget, en mann fra Oslo, svarte ikke på telefonen fredag kveld. Lørdag var det derimot en blid mann som svarte på Telefonen fra Hamar.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:14. juli 2023Endret:15. juli 2023

En mann fra Oslo ble fredagens heldigste Nabolaget-spiller. Han ble nemlig trukket ut som ukens hovedvinner i Nabolaget og sikret seg dermed 1 million kroner i premie.

I tillegg til vinner-kupongen hadde mannen levert en ekstra kupong. Det resulterte i en nok en gevinst på 100 000 kroner og en samlet premie på 1,1 millioner kroner.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Alt bra dagen derpå

Det lyktes ikke Norsk Tipping å komme i kontakt med den ferske Nabolaget-millionæren fra hovedstaden fredag kveld. Lørdag ettermiddag tok mannen telefonen på første oppringning.

– Det står bra til her, humrer han glad.

Mannen hadde ikke tatt telefonen fredag kveld, da han ikke dro kjensel på nummeret som ringte.

– Vi sjekket nummeret på mobilen til kona, og da så vi at det var Norsk Tipping som hadde ringt, forteller han.

At han med to leverte kuponger ble sin egen nærmeste nabo og vant ytterligere 100 000 kroner hadde han ikke fått med seg.

– Såpass ja. Det er jo veldig gledelig, stråler han fornøyd.

Hva premien skal gå til har han også rukket å tenke litt på:

– Det blir nok litt nedbetaling av lån, tenker jeg, avslutter mannen glad.

Vinnerkupongen kjøpte han på Narvesen på Tøyen T-bane.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Over 10 000 fredags-vinnere

Det er ikke bare hovedvinneren som sikrer seg premie på egen adresse og kan gå jublende inn i helga. Millionvinnerens nærmeste spillende naboer vinner summer på alt fra 100 000 kroner til én femtilapp. I tillegg trekkes det ut fem andre nabolag hvor hovedvinnerne får 100 000 kroner, og deres spillende naboer vinner premier på alt fra 10 000 til 50 kroner.

Her er de fem andre nabolagene som det drysses premier over i tillegg til hovedvinnerens nabolag i Oslo:

  • Åkrehamn i Rogaland

  • Krokstadelva i Viken

  • Biri i Innlandet

  • Staubø i Agder

  • Neverdal i Nordland

Vi gratulerer alle kveldens heldige vinnerne!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler