nabolaget

Fem gode grunner til å spille Nabolaget

Hvis naboen jubler høyt, bør du selv sjekke hvordan det gikk i Nabolaget.

NABOVARSEL: Kanskje får både du og naboen gode nyheter på SMS?Foto: Nina Rundsveen
Forfatterbilde Norsk TippingNinaRundsveenPublisert:15. februar 2018Endret:2. januar 2023

Hver eneste uke, året rundt, deler vi ut over 14.000 premier i Nabolaget. Kanskje blir du vår neste millionær? Her er fem gode grunner til å levere en kupong:

1. Daglige trekninger

På én og samme kupong er du med i hele 12 trekninger i løpet av en uke. Vi trekker seks nabolag på fredag og ett hver dag de øvrige dagene. 

Det betyr at du kan bli millionær på fredag og vinne 10.000 kroner de andre dagene i uka.

- Herregud, er det sant? Dette var sjukt overraskende og artig, utbrøt Berit (25) da hun ble trukket ut i Nabolagets daglige trekninger.

2. Vinner naboen, vinner du

Hvis naboen din blir trukket ut som hovedvinner i et av de 12 nabolagene, sikrer du deg også en gevinst - hvis du har spilt, da. Størrelsen på premien avhenger av hvor nærme vinneren du bor.

3. Du spiller på adressen din

I dette lotterispillet trenger du ikke plukke ut et eneste tall. I Nabolaget spiller du nemlig på din folkeregistrerte adresse, og dersom du blir trukket ut kan du bli millionær.

4. Millionær hver fredag

Hver fredag trekker vi en ny Nabolaget-millionær. Og hovedvinnerens fem nærmeste naboer vinner 100.000 kroner hver.

- Jeg har jo egentlig ikke flaks, så jeg kan nesten ikke skjønne dette. Jeg hadde ikke tenkt å spille Nabolaget denne uka, men så tenkte jeg: "Det er jo veldig kjedelig hvis naboen vinner og jeg ikke har spilt". Så jeg spilte, sa 26 år gamle Malin fra Kongsvinger som var en av millionvinnerens naboer.

5. Trekning rett i lomma

Alle som har spilt får en SMS med en lenke inn til trekning. Den mottar du den dagen du har spilt og på fredag. Der kan du gå inn når du vil for å se om du har vunnet. Resultatet fra den aktuelle dagen er klart fra ca. kl. 19.30.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler