nabolagetvinnerhistoriefremside

Rebekka (25) vant 1 million kroner på første forsøk

Fredag landet Nabolaget-pila på leiligheten til Rebekka Korsbøen fra Spikkestad i Viken.

MILLIONÆR: Rebekka ble svært glad over å ha vunnet Nabolaget-millionenFoto: Privat
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:15. desember 2023Endret:16. desember 2023

Fredag 15. desember var det Rebekka Mevik Korsbøen fra Spikkestad i Viken som trakk det lengste strået og ble ukens hovedvinner i Nabolaget.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Spilte for første gang

Vi lyktes ikke i å få tak i den nybakte Nabolaget millionæren på telefon etter trekningen, men dagen etterpå svarer hun på telefon.

Korsbøen hadde vært på revy og ikke hatt mulighet til å svare på anropene. Hun hadde vært å sjekket appen etter at hun kom hjem, og var vel vitende om premien.

– Tusen takk, det var veldig morsomt. Premien er sårt ettertrengt siden jeg akkurat har kjøpt leilighet. Den kommer nok til å gå rett inn i boliglånet, og litt oppussing, sier Korsbakken.

Korsbakken er ganske fersk som spiller av Nabolaget.

– Det er første gang jeg spiller Nabolaget, så jeg har vel hatt griseflaks kan man si.

Kupongen hadde hun kjøpt med Norsk Tippings app.

Vi gratulerer.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Premiedryss i flere nabolag

Det var ikke bare hovedvinneren fra Spikkestad som kunne glede seg over premie fredag. I tillegg til hovedvinnerens nabolag ble det trukket ut fem andre nabolag hvor de heldige spillerne vant alt fra 100 000 kroner til en femtilapp.

  • Kongshavn i Agder

  • Oslo

  • Trondheim i Trøndelag

  • Bjerkvik i Nordland

  • Vennesla i Agder

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til neste fredag dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler