nabolaget

Nabolaget: Hvem stikker av med millionen på fredag?

Sommerferien er over og hverdagen tilbake, men neste fredag har likevel potensiale til å bli en av årets beste: Da det nemlig igjen tid for å dele ut små og store premier i Nabolagets hovedtrekning.

NABOLAGET: Hvor stopper Nabolaget-pila på fredag?
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:16. august 2022Endret:3. januar 2023

I Nabolaget er det trekninger hver dag med mulighet for å vinne 10 000 kroner. Det er likevel litt ekstra spennende på fredager: Da trekkes det ut seks nabolag hvor fem av spillerne får en hovedpremie på 100 000 kroner, og ett nabolag der én heldig spiller sikrer seg 1 million kroner. 

De nærmeste spillende naboene til hovedvinnerne får også premier: Alt fra 100 000 kroner til en femtilapp deles ut basert på hvor de bor i forhold til sin hovedvinner.

Hadde planer om å slutte - vant millionen

Forrige ukes hovedvinner var en kvinne fra Steinkjer. Hun kunne knapt tro sine egne ører da hun fikk beskjeden om at hun kunne avslutte fredagskvelden som millionær.

– Jeg spiller Nabolaget ja, men jeg vinner jo aldri noen ting. Det er bare de på Østlandet som vinner.

Slik startet vinnersamtalen med kvinnen fra Steinkjer, som på det tidspunktet ennå ikke var klar over at hun hadde vunnet toppremien på 1 million kroner.

– Jeg har faktisk tenkt på å slutte, fortalte hun før Telefonen fra Hamar kunne fortelle hvorfor hun hadde blitt ringt opp.

Gratulerer: du har nettopp blitt millionær.

Pipen fikk med ett en helt annen lyd. Det vil si – det ble en stund helt stille, for tårene tok litt overhånd i noen minutter.

– Det går bra. Men herregud, er det sant? Det hadde jeg aldri trodd skulle skje, utbrøt steinkjerbyggen fortørnet.

Den nybakte Nabolaget-millionæren gledet seg stort til å dele nyheten med kjæresten før hun selv skulle sette seg ned og fordøye den med noe godt i glasset.

– Dette er så vilt. Det er den beste telefonen jeg har fått ever! 

Tror du at du kommer du til å fortsette å spille Nabolaget?

– Øh, ja!

LES MER: Fast spiller? Slik legger du inn abonnement på NabolagetNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vinnersjanser hele uka – ikke bare fredag

Usikker på hvordan Nabolaget egentlig fungerer? Her er hovedtrekkene oppsummert:

  • Trekning hver kveld (én premie på 10 000 kroner), men premiefesten skjer altså på fredagene. Der vinner én heldig spiller 1 million kroner, mens deres fem nærmeste spillende naboer vinner 100 000 kroner hver.

  • I tillegg til nabolaget hvor millionvinneren bor, trekkes det også fem adresser hvor vinnerne får alt fra 100 000 kroner til 50 kroner.

  • Det er avstanden til hovedvinneren i nabolaget ditt som avgjør hvor mye du selv vinner – jo nærmere du bor hovedvinneren, jo større premie.

Fredag 19. august er det igjen klart for ukens hovedtrekning i Nabolaget. En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt 12 trekninger per uke. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler