nabolagetvinnerhistorie

- Nå blir det oppgradering av bobilen og rødvin til maten

En blid dame fra Hønefoss var fredagens millionvinner i Nabolaget. Hun gikk umiddelbart over i fest-modus da Norsk Tipping ringte. 

LYKKE: Nabolaget ga vinnerlykke over hele landet på fredag kveld. Den største premien gikk til Hønefoss, men også i Vinterbro, Holter, Porsgrunn, Fredrikstad og Stonglandseidet ble det god stemning.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:17. august 2018Endret:2. januar 2023

 Millionvinner fra Hønefoss

- Jeg vant 60 kroner i Vikinglotto i forrige uke, og da sa jeg til mannen min at de skulle jeg bruke på Nabolaget. At det går an å ha sånn flaks! Jeg har aldri vunnet stort tidligere, bare smågevinster, sier Hønefoss-kvinnen som vant den andre gangen hun spilte Nabolaget. 

- Dette var faktisk kun den andre gangen jeg spilte Nabolaget, og nå skal vi feire. Det blir god rødvin til maten, sier millionvinneren fra Hønefoss og ler godt, og nå blir det oppgradering av bilparken. 

- Ja, nå kan vi oppgradere bobilen. Om vi ikke kjøper en helt ny så kjøper vi i hvert fall en nyere, sier hun fornøyd. 

Mange glade vinnere

Flere i Hønefoss har grunn til å juble i kveld. Totalt er det 1.750.000 kroner i premier som utbetales i Nabolaget til hovedvinner-nabolaget. Fem naboer får 100.000 kroner hver, mens de neste fem får 10.000 kroner hver

Flere andre steder i landet er også grunn til å juble. Følgende steder vant i Nabolaget fredag 17.08, og hovedvinnerne i disse nabolagene vant 100 000 kroner hver. 

  • Hønefoss

  • Vinterbro

  • Holter

  • Porsgrunn

  • Fredrikstad (Gamle Fredrikstad)

  • Stonglandseidet

Vinterbro

- Jeg sjekket akkurat mobilappen til Norsk Tipping og så jeg hadde vunnet, så dette er gode nyheter. Jeg er på jobb i en time til, men skal feire og ta et glass vin når jeg kommer hjem. Vi skal pusse opp kjøkkenet, så dette kommer godt med, sier 100 000- kroner vinneren fra Vinterbro. 

Holter

- Mener du det? 100 000 kroner? Det synes jeg er helt nydelig. Dette passet helt midt i blinken. Vi har et jubileum i familien i morgen, så da tar jeg feiringen der og da. Dette var fantastisk, sier den blide damen i femtiårene fra Holter. 

Fredrikstad

- Ja, det var helt innafor dette her, virkelig helt suverent, så her skal vi kose oss i kveld, sier kvinnen fra Gamle Fredrikstad som startet feiringen med vennegjengen da Norsk Tipping ringte. 

Stonglandseidet

- Å, det var da bra. Nå må jeg nok ta meg et glass vin og feire litt, sier mannen fra Stonglandseidet. 


Vi gratulerer alle Nabolaget-vinnerne! 

(Vi oppnådde ikke kontakt med hovedvinneren fra Nabolaget i Porsgrunn fredag kveld.)

 

Spill Nabolaget her!

Hvem får din grasrotandel? Gi bort sju prosent av innsatsen uten at det går utover din premie eller vinnersjanse!

(Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1 : 90 000)

 

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler