nabolaget

Nabolaget: Hvem stikker av med 1 million kroner?

Fredag er det igjen duket for hovedtrekning i Nabolaget, og én heldig spiller vil gå inn i helgen 1 million kroner rikere. 

MILLIONJUBEL: Hvor blir det ekstra god fredagsstemning og jubel denne uken?
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:17. oktober 2022Endret:3. januar 2023

I Nabolaget er det trekninger hver dag med mulighet for å vinne 10 000 kroner. Det er likevel litt ekstra spennende på fredager: Da trekkes det ut seks nabolag hvor fem av spillerne får en hovedpremie på 100 000 kroner, og ett nabolag der én heldig spiller sikrer seg 1 million kroner. 

De nærmeste spillende naboene til hovedvinnerne får også premier: Alt fra 100 000 kroner til en femtilapp deles ut basert på hvor de bor i forhold til sin hovedvinner.

Avsluttet samtalen for å sjekke kupongen

Forrige ukes hovedvinner var en kvinne fra Gjøvik i Innlandet. Gjøvikenseren var i gang med middagen da telefonen plutselig ringte. Da hun kikket på den, sto det «Norsk Tipping» på displayet.

- Å kjære vene, er det sant? spurte kvinnen da hun fikk beskjed om at hun hadde vunnet toppremien på 1 million kroner.

Selv om det ble bekreftet fra Norsk Tippings vinnertelefon trodde hun ikke på det. Etter noe overbevisning var kvinnen fortsatt ikke overbevist. Avtalen ble dermed at kvinnen skulle gå inn på telefonen sin og sjekke kupongen sin, før vi ringte tilbake to minutter senere. 

- Ja, nå har jeg sjekka, og det står at jeg har vunnet 1 million. Jeg må jo tro på det nå som jeg har sett det inne på appen. Men det vil nok ta litt tid før det synker inn. Dette er helt utrolig. Jeg er veldig satt ut nå, sa Gjøvik-kvinnen da vi ringte opp igjen.

Hva pengene skulle brukes på skulle hun imidlertid tenke litt på.

- Ja, dette kom litt brått på. Men det blir kanskje til bolig, sa kvinnen, som samtidig innså at den varme middagen hennes var i ferd med å bli lunken.

- Middagen min blir nok stående til den blir kald, for nå må jeg ringe familien min og fortelle dette, avsluttet den ferske millionæren.

LES MER: Fast spiller? Slik legger du inn abonnement på NabolagetNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vinnersjanser hele uka – ikke bare fredag

Usikker på hvordan Nabolaget egentlig fungerer? Her er hovedtrekkene oppsummert:

  • Trekning hver kveld (én premie på 10 000 kroner), men premiefesten skjer altså på fredagene. Der vinner én heldig spiller 1 million kroner, mens deres fem nærmeste spillende naboer vinner 100 000 kroner hver.

  • I tillegg til nabolaget hvor millionvinneren bor, trekkes det også fem adresser hvor vinnerne får alt fra 100 000 kroner til 50 kroner.

  • Det er avstanden til hovedvinneren i nabolaget ditt som avgjør hvor mye du selv vinner – jo nærmere du bor hovedvinneren, jo større premie.

Fredag 21. oktober er det igjen klart for ukens hovedtrekning i Nabolaget. En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt 12 trekninger per uke. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler