nabolagetvinnerhistorie

Vant 1,1 mill. i Nabolaget: – Nei, nei, nei

Det var en storfornøyd vinner som tok Telefonen fra Hamar da den gikk i retning Drøbak 18. mars. Nå er en heldig mann derfra 1,1 millioner kroner rikere etter at han sikret seg ikke én, men to premier i Nabolaget.

VERDT EN SKÅL: 1,1 millioner kroner på en fredagskveld er neppe å forakte. Det fikk Nabolaget-vinneren fra Drøbak erfare da vinnernummeret til Norsk Tipping dukket opp på skjermen.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:16. mars 2022Endret:3. januar 2023

Det er langt fra alle forunt å få en million-telefon i løpet av livet, men nettopp dette ble tilfellet for en heldig mann fra Drøbak fredag 18. mars. Som Nabolagets desiderte hovedvinner innledet han helga med å innkassere både toppremien på 1 million kroner. I tillegg sikret han seg faktisk en annen toppremiene på 100 000 kroner i tillegg.

En totalt fangst på 1,1 millioner kroner der altså–samtidig som han gjorde sine nærmeste naboer til 100 000 og 10 000 kroners-vinnere.

Fantastisk

– Å nei, nei, nei, ler drøbakingen når nyheten kommer om at han har vunnet 1,1 millioner kroner.

– Så fantastisk! Det hadde jeg ikke forventet. Eller, man spiller jo med en forventning om å vinne, men det kommer visst som en overraskelse likevel.

Nå skulle han tenke nøye over hva han skulle gjøre med premien.

– Det er ikke en sum som forandrer livet kanskje, men den skal gå til hyggelige ting, fastslår mannen, som har en stor familie og dermed flere han fort tenker å dele litt med.

– Nå skal jeg dele nyheten med kjæresten min. Hun sitter i en annen telefon akkurat nå, men om et øyeblikk skal hun få vite det. Nå må vi fort ta oss en skål her, avslutter han lurt.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Premiedryss over Innlandet

Det er ikke bare hovedvinneren som kan glede seg over til dels store premier under Nabolagets hovedtrekning. I tillegg til nabolaget til hovedvinneren trekkes det ut fem andre nabolag hvor vinnerne får alt fra 100 000 kroner til en femtilapp. Denne gangen var Innlandet tungt representert. I tillegg til adressen i Drøbak, drysses det denne gangen Nabolaget-premier over følgende steder:

  • Dokka, Innlandet

  • Sagstua, Innlandet

  • Skarnes, Innlandet

  • Gjøvik, Innlandet

  • Mo i Rana, Nordland

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

LES MER: Fast spiller? Slik legger du inn abonnement på Nabolaget

Vinnersjanser hele uka – ikke bare fredag

Fredag 25. mars er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget. En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt 12 trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og 6 trekninger på fredager med 1 million og 100 000 kr som hovedpremier. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler