Nabolaget: Ble millionær i blanke messingen

Nabolaget: Ble millionær i blanke messingen

NAKEN: Det er ikke alltid det passer, men det kan være lurt å svare når Telefonen fra Hamar ringer.

Illustrasjonsbilde: Adobe Stock

Nabolaget: Ble millionær i blanke messingen

En heldig mann i 30-årene fra Tananger var akkurat ferdig i dusjen og sto i blanke messingen da det ringte fra et ukjent nummer på telefonen.

Det var en rolig fredagskveld for en heldig mann fra Tananger i Rogaland som hadde lagt ungene og gjorde seg klar til en avslappende kveld i hagen med kona. Han hadde akkurat gått ut av dusjen da han så vinnernummeret 625 60 000 lyse opp på mobilen. 

- Du kødder nå sant? Vent litt, jeg må bare ta på meg en boxer... 

Måtte fortelle kona

Mannen løp inn til kona og ba om å få vinnerbudskapet gjentatt.

- Kan du si det en gang til? spurte mannen.

- Du er kveldens hovedvinner i Nabolaget og har vunnet 1 million kroner. Gratulerer! 

- Jippi! Er det sant? Jeg er 1 million kroner rikere enn jeg var for 10 minutter siden? Du er den snilleste stjerna! sier mannen som ønsker å være anonym.

Mannen og kona var lykkelige over å ha vunnet hovedpremien på 1 million kroner, men hva de skulle bruke premien på ville mannen ikke avsløre. 

- Det er hemmelig, sa mannen lurt. 

Snart Supertrekning!

Saken fortsetter under videoenNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere vinnere

Ikke bare hovedvinneren kan juble litt ekstra i kveld. Fem andre nabolag har blitt trukket ut og vinner mellom 100 000 kroner og en femtilapp. Nabolagene ligger i: 

  • Trøgstad i Viken
  • Rolvsøy i Viken
  • Fall i Innlandet
  • Hamar i Innlandet
  • Tolvsrød Vestfold og Telemark

52 Nabolaget-millionærer i året

I 2020 vant over 750 000 spillere alt fra 50 kroner til 1 million og hver uke vinner noen hovedpremien på fredag som er en million kroner. Det betyr at vi får 52 Nabolaget-millionærer i året.

Fredag 28. mai er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget igjen og én heldig Nabolaget-spiller vinner  hovedpremien på 1 million kroner og millionvinnerens fem nærmeste spillende naboer vinner en premie på 100 000 kroner hver. I tillegg vinner fem andre Nabolaget-spillere 100 000 kroner hver og mange andre spillere vinner mindre premier. Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her

            

Vinnersjanse Nabolaget:

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område. Les mer om vinnersjanse for Nabolaget her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 598 205
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 52 (hovedvinner fredager)
  • Antall millionærer i 2020: 52
  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 1 000 000 kr