nabolagetvinnerhistorie

Mor, datter og svigersønns jubelmåned: 2,1 mill. i Nabolaget

Mor Grete, datteren Liv Irene og svigersønnen Ketil kan alle kalle seg Nabolaget-vinnere, med en total premiesum på 2,1 millioner kroner - og det på under en måned!

NABOLAGET: Datter Liv Irene, mor Grete og svigersønn Ketil vant på hver sitt Nabolaget-lodd.Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:2. september 2019Endret:2. januar 2023

Møt familien Myhre Kristiansen. Kanskje den familien i Norge med aller mest flaks? De hadde i alle fall hellet med seg da de til sammen sikret seg 2,1 millioner kroner i to ulike Nabolaget-trekninger – og det på tre uker.

Spill Nabolaget du også!

Mor Grete, datteren Liv Irene og svigersønnen Ketil er alle vinnere

  • Grete Synnøve Myhre er mor i familien. Da Hamar ble trukket ut som hovednabolag den 9. august var det hun som trakk det lengste strået og ble hovedvinner. Med 1 million kroner på konto, var vinneren fra Hamar mer enn fornøyd.

- Har kona mi også vunnet?! Hun står ved siden av meg og tripper, utbrøt den nybakte millionæren, da vi snakket med han fredag 30. august. Og jammen hadde hun ikke det!

  • Liv Irene Myhre er altså både datteren og kona til hovedvinnerene i Nabolaget. Da mannen Ketil vant 1 million kroner, sikret også hun seg nest beste premie på 100.000 kroner.

Og slik ble de alle vinnere i Nabolaget. Totalt sikret de seg 2,1 millioner kroner på under fire uker. 

God stemning blant naboene

Noen dager etter at Ketil fikk Telefonen fra Hamar tok Norsk Tipping turen innom vinnertrioen. En glad gjeng møtte oss på Hamar vest, nærmere bestemt på den adressen som gjorde Ketil og Liv Irene 1,1 millioner kroner rikere.

- Det er god stemning i nabolaget nå, ler Ketil, som har snakket med flere av de vinnende naboene. De legger også til at det hadde vært moro med en felles feiring.

- Kanskje det blir pølsefest med alle naboene, sier Liv Irene lurt, mens hun ler. 

Nok en gang gratulerer vi den heldige familien og alle deres naboer!

Vinn på adressen din 

I Nabolaget vinner du på postnummeret ditt. Uten ei eneste riktig tallrekke kan du stikke av med 1 million kroner, dersom du blir trukket ut som hovedvinner. De nærmeste naboene til hovedvinneren sikrer seg 100.000 kroner. I tillegg vinner seks andre nabolag, hvor hovedvinner vinner 100.000 kroner og naboene alt fra 10.000 til en femtilapp.  Det hender at vi deler ut nest beste premie til familiemedlemmer av hovedvinneren, for ofte er kona nærmeste "nabo", men at samme slekt sikrer seg hovedpremien ved flere trekninger hører sjeldenhetene til. 

Blir du den neste Nabolaget-vinneren?

Drømmen du om å vinne 1 million kroner? Og kanskje unner du naboen din en premie? Da er spillet Nabolaget noe for deg. I Nabolaget er det trekninger hver eneste dag, med hovedtrekning på fredag. Alt du trenger å gjøre er å spille Nabolaget innen fredag klokken 18:00, og håpe på at du har postnummeret som trekkes ut.

Spill Nabolaget her!

Hvem får din grasrotandel? Gi bort sju prosent av innsatsen uten at det går utover din premie eller vinnersjanse!

(Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1:90 000)

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler