Nybakt millionær: - Nå begynner hjertet å stabilisere seg

Nybakt millionær: - Nå begynner hjertet å stabilisere seg

JUBEL: Den nybakte millionæren kan gå lysere tider i møte med litt ekstra på bok.

Illustrasjonsfoto: Colourbox

Nybakt millionær: - Nå begynner hjertet å stabilisere seg

Ei dame fra Askim både skalv og gråt da hun fikk milliontelefonen fra Hamar.

- Dette er helt vanvittig! Jeg vet ikke hvordan jeg skal uttrykke meg. Tusen, tusen takk, jubler fredagens aller heldigste Nabolaget-spiller mens hun tørker en tåre.

Kvinnen fra Askim i Østfold klarer knapt å tro sine egne ører, etter at hun ble oppringt av Norsk Tippings millionærnummer, 625 60 000.

- Jeg så at Norsk Tipping forsøkte å få tak i meg og da begynte hjertet å slå hardt. Nå begynner det endelig å stabilisere seg, sier kvinnen og ler.

Den nybakte millionæren må tenke seg om når hun får spørsmål om hva pengene skal brukes til, men har etter hvert svaret klart for seg:

- Jeg skal dele med de jeg er glad i!

Vinnernabolagene

I tillegg til millionnabolaget Askim, ble følgende fem nabolag trukket ut fredag 19. januar. Hovedvinneren i hvert av disse nabolagene vinner 100.000 kroner:

  • Mehamn i Finnmark
  • Greåker i Østfold
  • Haugesund i Rogaland
  • Bjørkelangen i Akershus
  • Sagvåg i Hordaland

Vi gratulerer!

Ferietur og sofa

- Jeg gleder meg til å ta en kontoutskrift over helga når pengene er på konto, sier den glade vinneren av 100.000 kroner fra Haugesund og ler godt.

- Nå går det mot sommer og motorsykkelsesong. Kanskje blir det en tur til Nordkapp. Inntil videre blir pengene stående på konto, fortsetter mannen fornøyd.

Også i Sagvåg i Stord kommune ser vinneren av 100.000 kroner frem mot lysere tider.

- Pengene skal brukes på ferietur i sommer, og kanskje en ny sofa, sier kvinnen som leverte kupongen et kvarter før fristen gikk ut.

(Vinnersjansen for hovedpremien i Nabolaget: ca. 1: 90.000)