nabolaget

Dette gjorde Nabolaget-millionærene da de fikk Telefonen fra Hamar

Ute i seilbåten, på turntrening og i alpinbakken på snowboard. Her befant Nabolaget-vinnerne seg da de fikk million-beskjeden.

RINGER UANSETT: Fredag ringer vi til nok en Nabolaget-millionær som vinner ukens hovedpremie på 1 million kroner. Den ferske Nabolaget-millionæren vil få Telefonen fra Hamar, uansett hvor de befinner seg eller hva de gjør.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:22. juni 2023

En ny uke og en ny fredag, betyr ny hovedtrekning i Nabolaget. Nok en gang trekkes det ut én heldig adresse som sikrer seg 1 million kroner. Fem andre nabolag får også grunn til å juble. Her trekkes det ut fem hovedvinnere av 100 000 kroner.

Ikke nok med det: De nærmeste spillende naboene til disse hovedvinnerne får også premier. Alt fra 100 000 kroner til en femtilapp deles ut basert på hvor de bor i forhold til sin hovedvinner.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Jobbfest, fjelltur og midt i fredagstacoen

Hvor den heldige ukesvinneren av 1 million kroner befinner seg når Norsk Tipping ringer fredag kveld varierer veldig. Noen har satt seg godt til rette hjemme i sofaen, mens andre er i utlandet, på sjøen eller i middagsselskap.

Vi har spurt over 50 Nabolaget-millionærer hvor de var eller hva de gjorde da Telefonen fra Hamar ringte:

«Ute i seilbåten»

«Satt i bilen på vei hjem fra selskap»

«Sto på snowboard»

«Var på sommerfest med jobben»

«I campingvogna på fjellet»

«Satt i karantene etter opphold i utlandet»

«Spiste på gresk restaurant med forloveden»

«Satt på verandaen med en kald øl på Alanya i Tyrkia»

«Satt hjemme og strikket, ventet på mannen som var på tur hjem fra jobb og hadde pizza i ovn»

«Skulle akkurat spille kort med gutta»

«Kom akkurat hjem fra fjelltur»

«På camping i Sverige»

«Laget fredags taco»

«Var på jobb i Nordsjøen»

«Var med barna på turntrening»

«Satt hjemme og så på Dagsrevyen»

«I middagsselskap»

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Nabolaget kort fortalt

Usikker på hvordan Nabolaget egentlig fungerer? Her er hovedtrekkene oppsummert:

  • Trekning hver kveld (én premie på 10 000 kroner), men premiefesten skjer altså på fredagene. Der vinner én heldig spiller 1 million kroner, mens deres fem nærmeste spillende naboer vinner 100 000 kroner hver.

  • I tillegg til nabolaget hvor millionvinneren bor, trekkes det også fem adresser hvor vinnerne får alt fra 100 000 kroner til 50 kroner.

  • Det er avstanden til hovedvinneren i forhold til resten av de spillende naboene i nabolaget ditt som avgjør hvor mye du selv vinner – jo nærmere du bor hovedvinneren, jo større premie.

Neste hovedtrekning i Nabolaget går av stabelen fredag 23. juni.

Lykke til!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler