nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget: Fikk 1 million kroner i førjulsgave

Nissen kom tidlig til en nabolag i Sandefjord. I sekken ventet 1 million kroner til hovedvinneren i Nabolaget, samt inntil 100.000 kroner til vinnerens nærmeste naboer. 

NABOLAGET: Nissen var ekstra tidlig ute i seks nabolag fredag kveld.
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:20. desember 2019Endret:2. januar 2023

Blant tente lys, granbar og julestjerner ble en ny Nabolaget-millionær trukket. Fredag 20. desember ble en litt annerledes førjulskveld for en kvinne fra Sandefjord. Hun fikk 1 million i førjulsgave, samt ekstra blide naboer som sikret seg inntil 100.000 kroner hver.

Trodde ikke sine egne ører

Vi tok Telefonen fra Hamar fatt og ringte den heldigste spilleren fra Sandefjord som sikret seg hovedpremien på 1 million kroner.

- Nehei? Er det sant? Utbryter vinneren, som ønsker å være anonym, da vi snakker med henne fredag kveld.

Hun hadde en rolig kveld hjemme da Norsk Tipping tok kontakt og ble lettere overrasket over millionbeskjeden.

- Så herlig, fortsetter vinneren mens latteren sitter løst. Siden premien kom brått på i førjulstida er det heller ikke lett å si hva premien skal brukes på.

- Nei, det her går litt fort altså. Jeg finner nok ut av det, sier sandefjordingen, som legger til at det nok blir en ekstra fin jul.

Flere sandefjordinger hadde hellet med seg. Siden de var hovedvinnerens nærmeste naboer sikret også de seg premier. Hennes fem nærmeste ringer julen inn med 100.000 kroner, deretter sikret hennes ti nærmeste naboer seg 10.0000 kroner og til slutt ble det delt ut både tusenlapper og femtilapper til hennes spillende naboer i Sandefjord. Jo, nærmere vinneren, desto større premie.

Vi gratulerer så mye!

Hovedvinneren hadde kjøpt sitt spill via Norsk Tipping sin app

Dette er kveldens vinnernabolag

Nabolaget i Sandefjord stakk av med millionpremien denne fredagen. I de fem andre vinnernabolagene sikrer hovedvinnerne seg 100 000 kroner hver, mens de spillende naboene deres vinner mellom 10.000 og 50 kroner. De fem andre nabolagene som fikk besøk av nisse litt før, er følgende:

  • Ridabu

  • Oslo

  • Arneberg

  • Vormedal

  • Finnsnes

Gratulerer til kveldens vinnernabolag

Du kan vinne hver dag i Nabolaget

I Nabolaget er det trekning hver kveld. Når du leverer din kupong, er kupongen gyldig i en uke. På fredager trekkes seks nabolag, og i ett av disse mottar hovedvinneren 1 million kroner. Alle andre dager trekkes det ut ett nabolag med en hovedpremie på 10 000 kroner.

Dermed er du med i trekninger hele uka, kun for en femtilapp.

Lykke til!

Hvem får din grasrotandel? Gi bort sju prosent av innsatsen uten at det går utover din premie eller vinnersjanse!

(Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1:90 000)

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler