nabolagetvinnerhistorie

Historisk millionpremie til Tysvær

Fredag var det nok en gang klart for premiedryss rundt om i Norges nabolag. Det aller heldigste nabolaget denne fredagen befant seg i Førresfjorden i Tysvær kommune. 

HISTORISK VINNER: For første gang siden Nabolaget ble lansert leveres hovedpremien til Tysvær kommune.Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingAne-MarthePedersenPublisert:21. februar 2020Endret:2. januar 2023

Nabolaget-trekningen fredag 21. februar førte til stor glede rundt om i landet  Det ble også historisk trekning da en millionpremie i Nabolaget for første gang havnet i Tysvær kommune, hvor en kvinne var den heldigste vinneren. 

Her kan du levere Nabolaget.

- Sa du 1 million!?

Det var en glad og overrasket kvinne Norsk Tipping traff i andre enden av telefonen fredag kveld. Da vi ga beskjed om at kvinnen var trukket ut som hovedvinner i Nabolaget var hun først usikker på om det var sant. 

- Tuller du? Nei. Er det mulig, er kvinnens første reaksjon.

Etter å ha forsikret kvinnen om at telefonen var reell og summen var virkelig sank det sakte men sikkert inn hos millionvinneren.

- Sa du 1 million? Gurimalla. Oioioi. Det er sånt man ikke tror man skal oppleve noen gang. Dette er veldig surrealistisk, sier kvinnen, som ønsker å være anonym.

Med et bredt spekter av følelser kunne kvinnen likevel forsikre oss om at kveldens millionbeskjed skulle feires. 

Vi gratulerer med millionpremien til kvinnen. 

Vinnerspillet kjøpte kvinnen via Norsk Tippings app.  

Tidenes første millionpremie til Tysvær kommune

Det skulle gå fem år før Nabolaget fikk sin første vinner i Tysvær kommune. Fredagens trekning er dermed historisk, og nabolaget i Førresfjorden og Tysvær kommune går inn i historiebøkene.

Siden oppstarten av Nabolaget i 2015, har 29 millionpremier gått til personer bosatt i Rogaland. Dette var altså den 30. millionpremien til fylket og den første til Tysvær.

Vi gratulerer både fredagens vinnere og tidligere vinnere!

Premiedryss i flere nabolag

Det ble også feiringer flere steder i landet. Fem andre nabolag ble trukket ut, og her vant hovedvinneren 100 000 kroner. 

  • Stjørdal i Trøndelag

  • Kløfta i Viken

  • Flekkerøy i Agder

  • Oslo

  • Gardvik i Innlandet

Gratulerer til alle vinnerne! Her finner du trekningsresultatene for Nabolaget.

Vinn hver eneste dag i Nabolaget

I Nabolaget er det trekning hver kveld. Når du leverer din kupong, er kupongen gyldig i en uke. På fredager trekkes seks nabolag, og i ett av disse mottar hovedvinneren 1 million kroner. Alle andre dager trekkes det ut ett nabolag med en hovedpremie på 10.000 kroner.

Dermed er du med i trekninger hele uka, kun for en femtilapp. Høres det ut som noe for deg? Da må du huske å levere Nabolaget.

Spill Nabolaget her.

(Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1:90 000)

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler