nabolagetvinnerhistorie

Millionhyl på Klavestadhaugen

Fredagens Nabolaget-hovedvinner var passasjer i bilen til en venninne og fikk plutselig melding på mobilen om at hun var blitt millionær. - Hun holdt på å kjøre av veien, sier den blide vinneren. 

NABOLAGET: Hver uke blir en ny spiller millionær og vinnerens fem nærmeste naboer vinner 100.000 kroner.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:21. mai 2021Endret:3. januar 2023

Jeg fyller snart år, så dette passer bra, sa den blide Nabolaget-millionvinneren fra Klavestadhaugen fornøyd.

Gledessjokk for vinner og venninne

Det var en meget spent millionvinner som fikk telefonen fra Hamar fredag kveld, og hun visste at hun hadde vunnet.

- Jeg var på vei fra butikken da jeg fikk melding fra Norsk Tipping, sier den nybakte Nabolaget-vinneren fra Klavestadhaugen.

- Jeg skulle bare sjekke mobilen og der sto det det en gratulasjon, og at jeg hadde vunnet. Jeg satt ved siden av venninna mi som kjørte bilen, og hun bare "Nei Gud!". Hun holdt på å kjøre av veien, sier den blide vinneren og ler godt. 

Planer og feiring

- Jeg sa til venninna mi at jeg hadde så lyst til å kjøpe leilighet nå, etter å ha leid i så mange år, så det blir kanskje bolig på meg. Ellers har jeg snart bursdag og selv om det blir en litt annerledes feiring i år så blir det nok ekstra moro, sier hun. 

Gratulerer så mye som Nabolaget-millionær. Skal du gjøre noe morsomt i kveld? 

- Nå skal jeg kose meg sammen venninna mi og så blir det champagne i morra tenker jeg. Det meste er gjort, så nå gjenstår bare å sprette champagnen, sier hun fornøyd. Vinneren ønsker å være anonym. 

Kupongen ble kjøpt i dag kl. 11.05 via Norsk Tippings mobilapp. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.


Fredagens vinnernabolag

Fem andre vinnernabolag ble også trukket ut og de aller heldigste i disse sikret seg 100 000 kroner i hovedpremie, mens deres spillende naboer vant 10 000 kroner. Premier fra 100 000 kroner ned til en femtilapp ble altså fordelt på spillere fra følgende steder:

  • Namdalseid

  • Odda

  • Ellingsøy

  • Kongsvinger

  • Lillestrøm

Her finner du trekningsresultatene for Nabolaget

 Over 750 000 vinnere i Nabolaget hvert år  

I 2020 vant over 750 000 spillere alt fra 50 kroner til 1 million og hver uke vinner noen hovedpremien på fredag som er en million kroner. Det betyr at vi får 52 Nabolaget-millionærer i året.

Fredag 28. mai er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget igjen og én heldig Nabolaget-spiller vinner  hovedpremien på 1 million kroner og millionvinnerens fem nærmeste spillende naboer vinner en premie på 100 000 kroner hver. I tillegg vinner fem andre Nabolaget-spillere 100 000 kroner hver og mange andre spillere vinner mindre premier. Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her

Lykke til

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler