nabolagetvinnerhistorie

Vant 1 million på ferie: - Nå blir det feiring

En mann i 60-årene fra Oslo som var på feire i Hellas ble vinneren av kveldens hovedpremie på 1 million kroner.

FERIESTEMNING: Den gode feriestemningen til familien i hellas ble ikke dempet av millionbudskapet.
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:22. juli 2022Endret:3. januar 2023

Fredag er den store dagen for Nabolaget spillere landet rundt, men denne gang måtte vi ringe helt til hellas for å få tak i kveldens hovedvinner. Mannen er fra Oslo men var på ferie med kone og barn, som holdt på å gjøre seg klare til å dra ut for å spise middag. Plutselig fikk han telefonen mange drømmer om. 

Norsk Tipping ble satt på høyttaler, og det var stor jubel da vinnerbeskjeden kom.

- Oi! det var hyggelig, sier mannen og ler sammen med familien i bakgrunnen. 

- Jeg tar det litt med ro altså, men det var en veldig hyggelig beskjed å få. Når kommer pengene på konto? Spør han lurt. 

Millionpremien skal feires med middag, og den gode stemningen fortsetter nok ut over kvelden.

- Premien kommer til å brukes til å nedbetale litt gjeld, så får vi se hva barna mine planlegger, ler den nybakte Nabolaget-millionæren. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere vinnernabolag

Det er ikke bare hovedvinneren fra Oslo som kan glede seg over stor premie under Nabolagets hovedtrekning. I tillegg til nabolaget til hovedvinneren trekkes det ut fem andre nabolag hvor vinnerne får alt fra 100 000 kroner til en femtilapp. I tillegg til adressene i Oslo, drysser det denne gangen Nabolaget-premier over følgende steder:

  • Inderøy i Trøndelag

  • Mjøndalen i Viken

  • Landåsbygda i Innlandet

  • Agdenes i Trøndelag

  • Hagavik i Hordaland

LES MER: Fast spiller? Slik legger du inn abonnement på Nabolaget

Vinnersjanser hver dag

Fredag 29. juli er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget. Én Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt 12 trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og seks trekninger på fredager med 1 million og 100 000 kr som hovedpremier. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler