nabolagetvinnerhistorie

Samboerpar fra Flisa tok to toppremier i Nabolaget

En heldig kar fra Flisa kunne glede seg over å ha vunnet 1 million kroner i Nabolaget – men kanskje enda større ble gleden da han kom på at samboeren også spiller.

DOBBEL VINNERLYKKE: Noen ganger ender Telefonen fra Hamar opp med å informere flere Nabolaget-vinnere enn beregnet.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:23. september 2022Endret:3. januar 2023

Den ferske Nabolaget-millionæren ble rett så overrasket da han fikk høre at det var Telefonen fra Hamar som hadde slått på tråden på fredagskvelden.

– Ganske sjeldent at noen ringer derfra, ja, sier han spøkefullt – og noe spent.

To premier på samme adresse

Solungen var naturlig nok begeistret for premien, men enda mer begeistret ble han da han kom på at samboeren også spiller.

– Da har hun vel vunnet hun og, da? Kan du se det der, eller?

Og det stemte jo: Som nærmeste spillende nabo, hadde samboeren hans vunnet en av toppremiene på 100 000 kroner.

– Det er jammen gode nyheter, sier han. Nå gledet han seg til å dele nyheten med sin bedre halvdel.

Har du noen planer for premien?

– Ikke på stående fot, nei, men vi kommer nok dit etter hvert, forsikrer han; – Første punkt blir forhåpentligvis å få feiret skikkelig sammen.


Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ukas heldigste nabolag

Det er ikke bare millionærens nabolag som får premier drysset over seg hver fredag. Fem andre nabolag trekkes også ut, hvor hovedvinneren får 100 000 kroner mens de spillende naboene vinner alt fra 10 000 kroner til én femtilapp. I tillegg til adressen på Flisa var det flaks å finne i disse kommunene fredag 23. september:

  • Bardu i Troms og Finnmark

  • Gjøvik i Innlandet

  • Sandnes i Rogaland

  • Magnor i Innlandet

  • Gamle Fredrikstad i Viken

Vi gratulerer alle kveldens vinnere og ønsker god helg!

Ny millionær på fredag 

Det er en uke til neste hovedtrekning og ny millionpremie i Nabolaget: Den får vi 30. september. Det er imidlertid flere vinnersjanser enn bare denne ene på en gyldig Nabolaget-kupong: Hver dag frem mot hovedtrekning trekkes det faktisk en premie på 10 000 kroner. Her kan du lese mer premiefordelingen i Nabolaget

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler