nabolagetvinnerhistorie

Våknet opp som Nabolaget-millionær

Det jubles i seks nye nabolag etter trekningen 23. november. Den som stakk av med milliongevinsten, og som kunne juble høyest, var ei kvinne fra Fyllingsdalen.

FINE PREMIER: 6 nye nabolag kan glede seg over fine premier 23. november.
Forfatterbilde Norsk TippingKjerstiHaakensveenPublisert:23. november 2018Endret:2. januar 2023

Fredag 23. november var det Fyllingsdalen i Hordaland som kunne juble høyest etter Nabolaget-trekningen. Ei kvinne i 40-årene stakk av med milliongevisten.

- Oi! Nå ble jeg helt skjelven her! Jeg har nettopp våknet etter en liten blund på sofaen, og nå ble jeg helt satt ut her, sa den noe forvirrede kvinnen. Hun kunne røpe at det ville bli noe ekstra fine julegaver på familien i år.

Den heldige millionvinneren hadde levert en 5-ukers spilldeltagelse med vinneradressen på nett 28. november.

 

Foruten millionvinneren var det mange som nå kan glede seg over en premie på 100.000 kroner i Fyllingsdalen. Her er noen av reaksjonene da vi tok kontakt:

Mann i 50-årene:

- Kødder du? Dette var en utrolig fin telefon å få! Jeg er på husjakt, så denne premien kommer godt med, sa han fornøyd. Han hadde også levert spilldeltagelsen på nett.

Mann i 40-årene:

- Oi! Tusen takk! Jeg har nettopp kjøpt meg leilighet, så denne premien kommer godt med nå, sa han fornøyd. Han hadde også levert spilldeltagelsen på nett.

Dame i 50-årene:

- Tuller du? Så koselig! Jeg har barn, og de skal nok få ekstra fine julegaver i år, lo hun fornøyd. Hun hadde levert spilldeltagelsen sin via mobil.

 

Ei dame, også i 50-årene, hadde sjekket resultatet før vi fikk kontakt, og dermed kom hun oss litt i forkjøpet. 

- Ja, jeg hadde sjekket selv før dere ringte, og nå er jeg så glad, så glad! 

Damen venter barnebarn i jula, og premien skal hun bruke på ekstra fine julegaver. Hun hadde også levert spilldeltagelsen via mobil.

 

Forruten Fyllingsdalen var det flere nabolag som kunne juble i kveld. Her er oversikten over de andre vinnende nabolagene fredag 23. november:

  • Klavestadhaugen i Østfold kommune

  • Engavågen i Nordland kommune

  • Sande i Vestfold kommune

  • Finstadjordet i Akershus kommune

  • Skien i Telemark kommune

Vi gratulerer alle kveldens vinnere!

 

Du kan vinne hver dag i Nabolaget

I Nabolaget er det trekning hver kveld. Og når du leverer din kupong, er kupongen gyldig i en uke. På fredager trekkes seks nabolag og i ett av disse mottar hovedvinneren 1 million kroner. Alle andre dager trekkes det ut ett nabolag med en hovedpremie på 10.000 kroner.

Dermed er du med i trekninger hele uka for en femtilapp. Lykke til!

Spill Nabolaget her!

Hvem får din grasrotandel? Gi bort sju prosent av innsatsen uten at det går utover din premie eller vinnersjanse!

(Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1 : 90 000)

 

 

 

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler