nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget: Knall kveld på Karmøy

Det ble Nabolaget-millionvinner fra Karmøy og fem andre nabolag som også slo til fredag 24. april. Gladest ble Karmøybuen som så trekningen på Norsk Tipping-appen. Han fikk se telleverket gå helt til en million kroner. 

NABOLAGET: Det ble god stemning på Karmøy, i Elverum, Vestfossen, Hellesylt, Ottestad og på Skarnes fredag kveld.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:24. april 2020Endret:2. januar 2023

- Jeg satt og snakket med moren mi når Nabolaget-trekningen kom inn på mobilappen, så jeg fortalte at jeg hadde blitt hovedvinner i Nabolaget.  Hun trodde meg ikke, men jeg bare jublet, sier den fornøyde millionvinneren i Nabolaget. En mann fra Håvik på Karmøy.

- Det er første gang jeg har vunnet så mye. Jeg har riktignok kjøpt et hus en gang, men da gikk pengene den andre veien. Dette er første gangen jeg har opplevd at millionen har gått inn på konto, sier han og humrer. 

Naboen ville feire

- Naboen ringte og spurte om jeg hadde vunnet i Nabolaget, for han hadde selv vunnet 100 000 kroner og ville feire. Jeg må nok slå til på invitasjonen, slik at jeg får komme meg litt nedpå, sier mannen som fortsatt sier at han er høy på vinnerglede.

- Jeg så telleverket i appen telte meg ned helt inn til millionen og det var gøy, sier mannen som hadde klare planer for premien.

- Den skal brukes til å nedbetale gjeld, sier dagens mann i Nabolaget, som måtte legge på da familien krevde sitt. 

- Jeg beklager, men nå ringer moren min igjen, så jeg må nesten ta den sier han og ler. Vi ønsker lykke til med både feiring og familiemoro. Mannen ønsker å være anonym. 

Her kan du levere Nabolaget

Flere vinnere fra Karmøy

Det ble flere vinnere fra fredag kveld. Fem heldige spillere fra Håvik ved Karmøy får 100.000 kroner som hovedvinnerens nærmeste nabo. Det er også mange andre vinnere som får mindre premier, fra 10 000 kroner og ned til en femtilapp.

Her ble det også premier

Fem andre nabolag hadde også grunn til å juble litt ekstra denne fredagen. For i tillegg til millionpremien på Karmøy, ble det  premier fra 100.000 kroner og ned til minstepremie på en femtilapp i følgende byer og Nabolag.

 • Elverum 

 • Vestfossen

 • Hellesylt

 • Ottestad

 • Skarnes

 Her finner du trekningsresultatene for Nabolaget

Du kan vinne hver dag i Nabolaget

I Nabolaget er det trekning hver kveld. Når du leverer din kupong, er kupongen gyldig i en uke. På fredager trekkes seks nabolag, og i ett av disse mottar hovedvinneren 1 million kroner. Alle andre dager trekkes det ut ett nabolag med en hovedpremie på 10 000 kroner.

Dermed er du med i trekninger hele uka, kun for en femtilapp.

Spill Nabolaget her

            

Vinnersannsynlighet Nabolaget:

Vinnersannsynligheten for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80.000 og 90.000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersannsynlighet på ca. 1:90.000. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100.000, 10.000, 1.000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersannsynligheten for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område. Les mer om vinnersannsynlighet for Nabolaget her.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2019: 598 280

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2019: 52 (hovedvinner fredager)

 • Antall millionærer i 2019: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2019: 1 000 000 kr

    

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

 • Antall millionærer i 2023: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler