nabolagetvinnerhistorie

Våknet opp som Nabolaget-millionær

Fredag 24. januar ble en ekstra hyggelig kveld for et ektepar fra Leksvik i Trøndelag. 

JUBEL I TRØNDELAG: Et ektepar fra Leksvik trakk det lengste strået under Nabolaget-trekningen fredag 24. januar.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingKjerstiHaakensveenPublisert:24. januar 2020Endret:2. januar 2023

Etter Nabolaget-trekningen fredag 24. januar kunne en mann fra Leksvik i Trøndelag juble aller høyest. Adressen hans ble trukket ut som kveldens hovedvinner, og 1 million kroner er på vei til hans konto.

Og ikke nok med det. Kona hadde også levert sitt spill, og dermed vil hun innkassere en flott premie på 100.000 kroner siden hun er sin manns "nærmeste nabo".

Her kan du levere Nabolaget

Våknet brått

Mannen fra Leksvik kunne fortelle at han nettopp hadde våknet fra en liten lur da vi ringte, og og var med god grunn litt fortumlet da han fikk den glade million-nyheten i andre enden av røret. Han hadde derfor heller ikke sjekket dagens resultat. Det hadde heller ikke kona gjort. Så overraskelsen ble stor for begge to.

- Er det mulig? Nå ble jeg overrasket, ja! Dette ble plutselig en veldig fin fredag for oss begge, sier den heldige millionvinneren.

Her finner du trekningsresultatene for Nabolaget

Mannen, som forøvrig ønsker å holde seg anonym, hadde kjøpt en 5-ukers spilldeltagelse med vinneradressen på Bunnpris Leksvik rett før jul.

Vi gratulerer med millionpremien!

Her ble det også premier

Seks nabolag hadde grunn til å juble litt ekstra denne fredagen. For i tillegg til millionpremien til Leksvik ble det premier (toppremie 100.000 kroner) følgende steder:

  • Oslo

  • Sagstua (Innlandet)

  • Moss (Viken)

  • Ånstad (Troms)

  • Skare (Hordaland)

Du kan vinne hver dag i Nabolaget

I Nabolaget er det trekning hver kveld. Når du leverer din kupong, er kupongen gyldig i en uke. På fredager trekkes seks nabolag, og i ett av disse mottar hovedvinneren 1 million kroner. Alle andre dager trekkes det ut ett nabolag med en hovedpremie på 10 000 kroner.

Dermed er du med i trekninger hele uka, kun for en femtilapp.

Spill Nabolaget her

(Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1:90 000)

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler