nabolagetvinnerhistorie

- Jeg har ventet hele livet på at du skulle ringe meg!

Fredagens Nabolaget-millionær ble så glad at hun både slet med å puste og nær gikk i gulvet av lykke. 

MILLIONÆR: Ei heldig jente fra Son ble Nabolaget-millionær fredag kveld.Pernille Storholm Skaret
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:24. mai 2019Endret:2. januar 2023

En blid jente fra Son stakk av med Nabolaget-millionen, og kan dermed innkassere 1 million kroner. Samtidig sikret hun 100 000 kroner til de av sine nærmeste naboer som hadde spilt Nabolaget. 

 - Å himmel! Nå svimer jeg av!. Jeg har ventet hele livet på at du skal ringe meg, sier hun og hyler fornøyd.  

-Gratulerer så mye. Hvordan føles det å bli Nabolaget-millionær?
- Jeg sliter litt med å puste, men jeg har det veldig, veldig, veldig bra akkurat nå. Guri land! Jeg spiller hver uke og har alltid en "lapp" med i Nabolaget.

Hva skjer videre i kveld?
- Nå må jeg feire. Akkurat nå er jeg alene hjemm, men det blir feiring. I morgen skal jeg på fest så da skal jeg i hvert fall være den blideste dama på festen og feire skikkelig. Herregud som jeg skjelver! Å huffameg, sier den blide Son-jenta. 

Spill Nabolaget, du også!

Hvilke drømmer har du ønsket å realisere?
- Det jeg drømmer om er å få vekk litt av gjelda mi, altså studielån og litt sånn småtteri. Dette må nok synke inn før jeg kan bestemme hva jeg skal finne på i tillegg til å slette gjeld. Jeg er ganske gjerrig, så pengene skal brukes med omhu, sier hun og ler godt.

- Det blir penger til barna mine, det  er i hvert fall sikkert, sier den glade Son-jenta, som ønsker å være anonym. 

Vi gratulerer! 

Spill Nabolaget, du også!

Resten av kveldens vinnernabolag befinner seg her:

Det var ikke bare i millionærnabolaget i Son at  naboene kunne juble fredag 24. mai. Fem andre vinnernabolag ble trukket ut. Hovedvinnerne i disse nabolagene vant 100.000 kroner hver, mens de spillende naboene deres vant mellom 50 og 10.000 kroner. Vinnerne bor i nabolag på følgende steder:

  • Oslo

  • Haugesund

  • Sandnes

  • Verdal

  • Kirkenær

Spill Nabolaget her!

Daglige trekninger

Det er trekning i Nabolaget hver dag klokka 19.00. Lørdag til torsdag trekker vi en daglig vinner av 10.000 kroner. De fem nærmeste naboene (som har spilt Nabolaget) får en tusenlapp, mens 700 spillere vinner 50 kroner.

Fredag er det så hovedtrekning med én vinner av 1 million kroner - i tillegg trekkes det ut fem andre nabolag med 100.000 til hovedvinneren.

Spill Nabolaget her så er du med

(Vinnersannsynlighet toppremie er 1:90 000)

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler