Nabolaget: Ekstra fin kveld på Tangen

Nabolaget: Ekstra fin kveld på Tangen

NØT SOMMERKVELDEN: Nabolaget-vinneren var ute og koste seg i kveldssola da telefonen begynte å ringe fredag 25. juni.

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock

Nabolaget: Ekstra fin kveld på Tangen

Det skal mye til å gjøre en kveld med lun kveldssol og 24 grader på målestokken finere, men 1 million kroner gjør kanskje susen?

En varm og god fredagskveld ute i sola ble en aldri så liten merkedag for Tangen-kvinnen som ble trukket ut som hovedvinner i Nabolaget 25. juni. Hun virket litt skeptisk til at det virkelig kunne være Norsk Tipping som ringte, og det blir en liten pause ved mobiltelefonen i den andre enden når Telefonen fra Hamar når frem med gladnyheten.

- Har jeg vunnet én million?

En liten pause til.

- Å kjære vakre vene.

Godt i pluss

Vinneren sier hun har spilt Nabolaget lenge, men hittil har den største premiesummen vært en tusenlapp da en kvinne i nærheten ble trukket ut som vinner. Nå har Tangen-kvinnen imidlertid selv blitt millionær nærmest over natten, og er med det sannsynligvis godt i pluss på spillregnskapet.

- Jeg blir helt svett. Nå er jeg litt sjokkert, sier hun betuttet. Hva hun kunne tenke seg å bruke pengene på, blir forståelig nok et litt vanskelig tankeeksperiment.

- Det kom så brått på at det vet jeg ikke. Men tusen hjertelig takk skal du ha!

Kupongen ble kjøpt på Mix Stange.

Vi gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere vinnere

Ikke bare hovedvinneren kan juble litt ekstra i kveld. Fem andre nabolag har blitt trukket ut, og spillerne her vinner mellom 100 000 kroner og en femtilapp:

  • Tangen i Innlandet
  • Sofiemyr i Viken
  • Sandefjord i Vestfold og Telemark
  • Bergen
  • Haugesund i Rogaland

52 Nabolaget-millionærer i året

I Nabolaget kan det fort lønne seg å rekruttere en nabo eller fem til å spille, da det å ha spillende naboer øker sjansen for at det blir din adresse som hanker inn premier. I 2020 vant over 750 000 spillere alt fra 50 kroner til 1 million ved enten å selv bli hovedvinner, eller ved kun å bo i nærheten av noen som ble det. Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

            

Vinnersjanse Nabolaget:

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område. Les mer om vinnersjanse for Nabolaget her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 598 205
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 52 (hovedvinner fredager)
  • Antall millionærer i 2020: 52
  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 1 000 000 kr