nabolaget

Nabolaget fredag: Vinn 1 million kroner på adressen din

Fredag er det igjen duket for hovedtrekning i Nabolaget og en heldig spiller vil gå inn i helgen 1 million kroner rikere. 

NABOLAGET: Hvor ender Nabolaget-millionen opp på fredag?Adobe Stocks/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:25. juli 2022Endret:3. januar 2023

I nabolaget trekkes det flere vinnere hver eneste dag, men fredag betyr hovedtrekning og muligheten til å vinne ukens hovedpremie på 1 million kroner. Samtidig har også flere spillere muligheten til å vinne alt fra 50 til 100 000 kroner.

Ble Nabolaget-millionær på ferie

Forrige fredag måtte vi ringe helt til Hellas for å få tak i ukens hovedvinner. Mannen bor til vanlig i Oslo, men var på ferie med kone og barn. Familien var i ferd med å gjøre seg klare til å dra ut for å spise middag da mannen fikk telefonen mange drømmer om. 

Norsk Tipping ble satt på høyttaler, og det var stor jubel da vinnerbeskjeden kom.

– Oi! det var hyggelig, sa mannen og lo sammen med familien i bakgrunnen. 

Millionpremien skulle feires med middag som planlagt, og alt tydet på at den gode stemningen kom til å vedvare ut kvelden.

– Dise pengene skal gå til å nedbetale litt gjeld, så får vi se hva barna mine planlegger med resten, lo den nybakte Nabolaget-millionæren. 

Flere vinnernabolag

I tillegg millionvinneren og hans nabolag, er det flere nabolag med spillere som får en fin start på helgen. Fem andre adresser får også vinnere, med gevinster på alt fra 100 000 til en femtilapp. Forrige fredag drysset det for eksempel premier over nabolag på følgende steder:

 • Inderøy i Trøndelag

 • Mjøndalen i Viken

 • Landåsbygda i Innlandet

 • Agdenes i Trøndelag

 • Hagavik i HordalandNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.LES MER: Fast spiller? Slik legger du inn abonnement på Nabolaget

Millionær-garanti hver uke

Usikker på hvordan Nabolaget egentlig fungerer? Her er hovedtrekkene oppsummert:

 • Trekning hver kveld (én premie på 10 000 kroner), men premiefesten skjer altså på fredagene. Der vinner én heldig spiller 1 million kroner, mens deres fem nærmeste spillende naboer vinner 100 000 kroner hver.

 • I tillegg til nabolaget hvor millionvinneren bor, trekkes det også fem adresser hvor vinnerne får alt fra 100 000 kroner til 50 kroner.

 • Det er avstanden til hovedvinneren i nabolaget ditt som avgjør hvor mye du selv vinner–jo nærmere du bor hovedvinneren, jo større premie.

Vinnersjanser hele uka – ikke bare fredag

Fredag 29. juli er det klart for julis siste hovedtrekning i Nabolaget. En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt 12 trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og seks trekninger på fredager med 1 million og 100 000 kr som hovedpremier. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

 • Antall millionærer i 2023: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler