nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget-vinner fikk forsinket julegave på 1 mill.

Første juledag var det duket for årets aller siste Nabolaget-trekning. Den heldigste spilleren ble en mann fra Glesvær, som nå kan gå 2021 i møte med 1 million kroner ekstra på konto.

NABOLAGET-PRESANG: Fredag kveld ble det delt ut både store og små presanger til heldige spillere over hele Norge.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingAne-MarthePedersenPublisert:25. desember 2020Endret:2. januar 2023

En mann fra Glesvær i Vestland fylke ble 25. desember trukket ut som hovedvinner i Nabolaget. Han var sammen med sine nærmeste da Telefonen fra Hamar ringte - og det var ingen tvil om at millionbeskjeden skulle feires. 

Vant med familien tilstede

Med en blanding av latter, sjokk og glede mottok Nabolaget-vinneren budskapet om at 1 million kroner var på vei til kontoen hans - med familien trygt ved sin side. 

- Nå ble jeg veldig skjelven her, er mannens første reaksjonen.

Glesvær-mannen hadde kjøpt en Nabolaget-kupong på mobilen bare noen dager før, men at han skulle ende opp med å vinne i romjulen hadde han aldri sett for seg. 

- Jeg leverer inn en Nabolaget-kupong i ny og ne, mest for spenningens skyld, men selvfølgelig også med håp om å vinne. At dere ringer nå er bare kjempegøy, sier han og ler. 

- Tusen takk for en kjempefin forsinka julegave

Fredagens vinner befant seg i juleselskap med familien, og en allerede fin feiring ble enda bedre.

- At denne julegaven kom en dag for sent gjør ingenting. Dette var kjempegøy, tusen takk.

På spørsmål om hva den forsinka julegaven skulle gå til var vinneren noe usikker, men han hadde lyst til å kjøpe noe til kona. 

- Kanskje blir det en EL-sykkel eller symaskin til kona, også må jeg vurdere resten av premiesummen. Uansett er jeg veldig glad, sier han. 

Mannen ønsker å være anonym. 

Norsk Tipping gratulerer fredagens hovedvinner.

Vinnerkupongen ble kjøpt på mobil.

I tillegg vant også fem av mannens nærmeste naboer, med en gyldig Nabolaget-kupong, 100 000 kroner hver. 

Her bor fredagens vinnere

Det var ikke bare i millionærnabolaget i Glesvær naboer vant dagen etter julaften. Fem andre vinnernabolag ble også trukket ut. Hovedvinnerne i disse nabolagene vinner 100 000 kroner hver, mens de spillende naboene deres vinner mellom 10 000 og 50 kroner:

 • Fjellhamar i Viken fylke

 • Mo i Rana i Nordland fylke

 • Trondheim i Trøndelag fylke

 • Torvastad i Rogaland fylke

 • Skedsmokorset i Viken fylke

Her finner du trekningsresultatene for Nabolaget

Et nabolag - mange vinnere

Spiller man Nabolaget er man med i trekninger en hel uke. Hver ukedag trekkes det én tilfeldig adresse blant alle Nabolag-spillere som vinner 10 000 kroner. På fredager trekkes det seks vinnere, hvor fem av dem vinner en premie på 100 000 kroner mens hovedvinneren stikker av med hele 1 million kroner. I tillegg drypper det også godt på vinnernes nærmeste spillende naboer:

Vinner naboen 1 million på fredag - kan man, som en av fem nærmeste spillende naboer, ende opp med å vinne hele 100 000 kroner - og pengepremiene fortsetter. Les mer om Nabolagets premiefordeling her.

            

Vinnersjanse Nabolaget:

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område. Les mer om vinnersjanse for Nabolaget her.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2019: 598 280

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2019: 52 (hovedvinner fredager)

 • Antall millionærer i 2019: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2019: 1 000 000 kr

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

 • Antall millionærer i 2023: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler