nabolagetvinnerhistoriefremside

Nabolaget: Vant 1,4 mill. i bilen - Oi, oi, oi!

En mann fra Askim i Østfold fikk en morsom start på helga da han ble trukket ut som kveldens hovedvinner i Nabolaget.

HELDIG: Mannen fra Askim satt i bilen når han ble Nabolaget-millionær.ShutterstockIllustrasjonsfoto: Shutterstock
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:26. januar 2024

Flere nabolag rundt om i landet fikk en ekstra fin start på helgen etter å ha vunnet små og store premier i Nabolaget-trekningen.

Men fredagens aller heldigste ble en mann i 40-årene fra Askim som vant ukens hovedpremie på 1 million kroner.

Mannen hadde i til sammen levert 5 kuponger i Nabolaget og var dermed sin nærmeste nabo ganger fire. Det ga en total premie på 1 400 000 kroner.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

-Artig

Da vi fikk tak i kveldens hovedvinner var han i bilen på vei hjem. Han fikk stoppet bilen når han hørte at det var fra Norsk Tipping.

– Oi, oi, oi! Så artig, det ble en god start på helga får en si, sier mannen når vi forteller at han er kveldens hovedvinner og hadde vunnet 1,4 millioner kroner.

Han hadde ingen forklaring på hvorfor han hadde levert 5 ganger.

– Det kan godt hende jeg har gjort, sier mannen og ler.

Mannen hadde ingen større planer med premien, men sier at den vil komme godt med.

– Jeg vet ikke helt hva den vil gå til, men det blir nok en fin ferie etter hvert, sier den nybakte millionæren.

Vinneren hadde levert kupongene med mobilen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Mange vinnere

Det er ikke bare hovedvinneren som sikrer seg premie på egen adresse og kan gå jublende inn i helga. Millionvinnerens nærmeste spillende naboer vinner summer på alt fra 100 000 kroner til én femtilapp.

I tillegg trekkes det ut fem andre nabolag hvor hovedvinnerne får 100 000 kroner, og deres spillende naboer vinner premier på alt fra 10 000 til 50 kroner.

Her er de fem andre nabolagene som det drysses premier over i tillegg til hovedvinnerens nabolag i Askim:

  • Drammen i Buskerud

  • Verdal i Trøndelag

  • Trondheim i Trøndelag

  • Stord i Vestland

  • Kristiansand i Agder

Vi gratulerer alle kveldens heldige vinnerne!

Dette er Nabolaget

Nabolaget er et lotterispill hvor du kan bli millionær på adressen din. Hvis du vinner, vinner i tillegg også de av naboene dine som har spilt, uten at du trenger å dele av premien din.

Du kjøper en deltakelse, som registreres på adressen din. Da er du med i trekningen hver kveld en hel uke fra og med den dagen du kjøpte spillet. Hver ukedag trekkes det én tilfeldig adresse blant alle deltakerne, som vinner hovedpremien på 10 000 kroner. På fredager trekkes seks nabolag. Fem av dem har en hovedpremie på 100 000 kroner, mens ett av nabolagene har en hovedpremie på 1 million kroner.

Millionvinneren får en drømmetelefon fra Hamar rett etter at trekningsresultatene er publisert. Vinnertelefonen ringes fra nr. 625 60 000, og inneholder gratulasjoner og all den informasjonen du trenger som fersk millionær.

Lykke til!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler