nabolagetvinnerhistorie

Nabo vant 3 x 100.000 kroner: - Helt utrolig!

En mann i Husnes i Kvinnherad stakk av med Nabolaget-millionen fredag kveld. Noen kilometer unna jublet en kvinne nesten like høyt. Hun vant nemlig ikke bare én premie, men tre!

GLADE NABOER: I Kvinnherad kom de høyeste jublebrølene etter kveldens Nabolaget-trekning.
Forfatterbilde Norsk TippingKjerstiHaakensveenPublisert:26. juli 2019Endret:2. januar 2023

Det var tettstedet Husnes i Kvinnherad i Hordaland som tok det lengste strået og ble trukket ut som hoved-nabolaget fredag 26. juli. Der sitter det en heldig hordalending og kan glede seg over et stort løft på kontoen når premien på 1 million kroner ruller inn om få dager.

En heldig mann tok til slutt telefonen etter mange forsøk. Han hadde vært ute og kost seg i sommervarmen og hadde lagt igjen telefonen inne. Gleden var stor da han til slutt fikk beskjeden om at han nå kan titulere seg som nybakt Nabolaget-millionær. 

-Dette var flott! Jeg var varm fra før, men nå ble jeg enda varmere, lo mannen godt. Han vil dele den flotte premien med familien. Vinnerdeltagelsen leverte han på nett.

Vinner aldri

Kommunen har også flere heldige vinnere etter kveldens trekning. Blant annet er det en kvinne blant hovedvinnerens nærmeste naboer som gjorde det lurt i å levere hele tre deltagelser. Hun befinner seg ca. tre kilometer unna hovedvinneren, nærmere sagt i Hærøysundet. Hun kan glede seg over en flott premie på 300.000 kroner.

- Det er helt utrolig! Jeg vinner aldri noenting, sa kvinnen lettere overrasket da vi fikk tak i henne på telefonen. Hun spilte Nabolaget for første gang forrige uke, så litt nybegynnerflaks kan vi si at den glade kvinnen hadde i kveld. Hun leverte spilldeltakelsene sine via mobil.

Dialekt med sjarm

Kvinnherad er en kommune med mange artige ord og uttrykk, og som har resultert i en egen Facebook-gruppe. Har du hørt om brokjo, håttalause, fjelga eller smålåten? Eller hva med skykkjo eller putlo? Lista over helt ukjente, men artige ord er lang herfra.

Flere vinnende nabolag

Hver fredag trekker vi ut seks vinnernabolag. Foruten Kvinnherad kommune dryppet det også fine premier på følgende nabolag:

  • Son i Akershus

  • Stord i Hordaland

  • Mo i Rana i Nordland

  • Bodø i Nordland

  • Steinkjer i Trøndelag

Vi gratulerer alle vinnerne!

Du kan vinne hver dag i Nabolaget

I Nabolaget er det trekning hver kveld. Og når du leverer din kupong, er kupongen gyldig i en uke. På fredager trekkes seks nabolag og i ett av disse mottar hovedvinneren 1 million kroner og de fem neste naboene som har spilt vinner 100 000 kroner hver. I de fem andre Nabolagene vinner hovedvinnerne 100 000 kroner.

Alle andre dager i uken trekkes det ut ett nabolag med en hovedpremie på 10.000 kroner.

Dermed er du med i trekninger hele uka, kun for en femtilapp. Lykke til!

Spill Nabolaget her!

Hvem får din grasrotandel? Gi bort sju prosent av innsatsen uten at det går utover din premie eller vinnersjanse!

 (Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1: 90 000)

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler