nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget: Mo(ro) i Rana

En blid 34-åring fra Mo i Rana ble millionvinner i Nabolaget, men også heldige nabolag fra Kongsvinger, Ingeberg, Mandal, Åkrehamn og Oslo vant fine premier på opp til 100.000 kroner.

NABOLAGET: - Nå må jeg feire, jeg må jo finne champagnen her, sa den nyslåtte Nabolaget-millionæren fra Mo i Rana.Illustrasjon: Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:27. april 2018Endret:2. januar 2023

En blid 34-åring fra Mo i Rana var ukens millionvinner i Nabolaget.

- Jeg forsøkte å spille Nabolaget i starten etter at spillet ble lansert. Det var da det var kun en trekning i uka. Deretter ble det ny trekningsform. Da hadde jeg et opphold men de siste månedene har jeg levert spill ganske fast. Jeg tenkte at "en gang så må det da gå min vei."
 Det kan man trygt si at det gjorde for 34-åringen som ble Nabolaget-millionær.

- Jeg har spilt hos Norsk Tipping i noen år, og vunnet noen hundrelapper her og der, både på Nabolaget og på Oddsen. Det er jo de to spillene jeg spiller litt på, sier han og ler.

Lever i nuet

- Nå må jeg feire, jeg må jo finne champagnen her. Jeg har faktisk ikke hatt noen store ting jeg har gledet meg til å gjøre med en eventuell premie. Jeg lever i nuet og er vant til å ta ting på sparket. Det har nok ikke helt gått opp for meg at jeg har vunnet ennå, så jeg må la det synke inn, sier 34-åringen og ler fornøyd.

Mo i Rana var fredag kveld et av seks nabolag som kan glede seg over Nabolaget-premier. I tillegg til  millionvinneren, vinner fem naboer 100.000 kroner hver. Fem naboer vinner 10.000 kroner hver. Totalt kan 2066 vinnere i Mo i Rana glede seg over Nabolaget-premier.

Over 10.000 vinnere

Fredag 27. april ble det premier følgende steder:

  • Mo i Rana (million-nabolag) Nordland (Vinnerkupong levert på mobil)

  • Kongsvinger i Hedmark (Vinnerkupong levert på Extra Festningen)

  • Oslo i Oslo (Vinnerkupong levert på mobil)

  • Ingeberg i Hedmark (Vinnerkupong levert på Obs Olrud)

  • Mandal i Vest-Agder (Vinnerkupong levert på Narvesen Vågsbygd Senter)

  • Åkrehamn i Rogaland (Vinnerkupong levert på mobil)

På fredag trekker vi seks nye nabolag med over 10.000 glade vinnere. Vinner du 1 million?

Lykkelige 100.000-vinnere

Åkrehamn: - Så gøy! Jeg har akkurat sjekket det. Jeg sitter i et selskap så så når jeg fortalte at jeg hadde vunnet ble det helt vilt her. Jeg trykket egentlig feil, og leverte derfor spillet to ganger, og det viste seg å være kjempebra. Jeg ble så glad at jeg ble helt skjelven. Nå skal jeg betale ned gjeld, og resten av premien skal jeg kose meg med, sier Anne Grethe Klinkenberg fra Åkrehamn, som altså vant 110.000 kroner i Nabolaget.

Mandal: - Jeg sa "Nå vant jeg sikkert 50 kroner", men premiesummen steg og steg på den digitale trekningen, sier Kurt Øverås fra Mandal og ler.

- For to år siden hadde jeg 12 rette og vant en midtukejackpot, men nå var det på tide med litt påfyll igjen. Dette her tar vi med fatning. Jeg har det godt og har det jeg trenger, sier mandalitten blidt.

Oslo: - Jippi! Det blir ekstra glass rødvin i kveld. Jeg har kun vunnet småpremier tidligere. Vi får absolutt til en skikkelig ferie for denne premien. Vi snakker jo stadig om hvor vi kunne ønske å reise, men nå har vi jo virkelig råd til å dra på litt, sier en fornøyde 61-åring fra Oslo.

Vi gratulerer!

Spill Nabolaget og bli med i trekningene, du også!

Hvem får din grasrotandel? Gi bort sju prosent av innsatsen uten at det går utover din premie eller vinnersjanse!

(Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1: 90 000)

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler