nabolaget

I hvilke nabolag blir feriestemningen ekstra god?

På fredag er det flere adresser rundt om i landet hvor feriestemningen kan bli ekstra god. Da skal det igjen deles ut premier på alt fra 100 000 kroner til en femtilapp, samtidig som én heldig spiller vil sikre seg ukens hovedpremie på 1 million kroner.

NABOLAG-JUBEL: Hvilke nabolag har hellet med seg denne fredagen og hvor bor millionæren?
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:27. juni 2022Endret:3. januar 2023

I Nabolaget er det trekninger hver dag med mulighet for å vinne 10 000 kroner. Det er likevel litt ekstra spennende på fredager: Da trekkes det ut seks nabolag hvor fem av spillerne får en hovedpremie på 100 000 kroner, og ett nabolag der én heldig spiller som sikrer seg 1 million kroner. Som alltid drysser det også på vinnernes nærmeste spillende naboer . 

Fikk vinnertelefonen på vei til fotballcup

Forrige uke var det en mann i 40-årene fra Haugesund som ble fredagens millionvinner i Nabolaget. Haugesunderen satt i bilen da han fikk beskjed om at han hadde vunnet 1 million kroner.

- Jeg så kupongen jeg hadde inne hadde gått ut, så jeg leverte inn en ny. Dette er helt fantastisk. Jeg er i bilen på vei til en fotballcup. Dette krydrer det hele må jeg si. Det er helt enormt, sa Haugesund-mannen.

Den nybakte millionæren kunne fortelle at premien ville gå til å nedbetale gjeld, men at det muligens måtte bli en ekstra ferietur i sommer også.

- Vi har bestilt ferie, men det spørs om det ikke blir noe ekstra nå. Det blir litt kos. Jeg vet nesten ikke hva mer jeg skal si. Det er ikke meningen å virke kjedelig, men jeg er rett og slett målløs, avsluttet han.

I tillegg til haugesunderen og hans naboer fikk vi vinnere i følgende nabolag forrige fredag:

  • Grimstad i Agder

  • Eidsvoll i Viken

  • Moss i Viken

  • Stord i Vestland

  • Skui i Viken

LES MER: Fast spiller? Slik legger du inn abonnement på Nabolaget

Flere heldige vinnere

Det er ikke bare hovedvinneren i Nabolaget som kan glede seg over premien sin. I tillegg til at hovedvinnerens fem nærmeste spillende naboer vinner 100 000 kroner hver, blir det trukket ut fem andre heldige nabolag over hele landet der én heldig spiller vinner 100 000 kroner.

I alle seks nabolagene vil det fortsette å drysse premier, alt etter hvor spillerne bor i forhold til sin hovedvinner. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget her.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Fast spiller? Du kan opprette abonnement på Nabolaget

Visste du forresten at du kan abonnere på Nabolaget, slik at du slipper å huske innleveringene selv? Verdt å sjekke ut dersom man uansett leverer fast. Slik legger du inn abonnement på Nabolaget

Vinnersjanser hele uka – ikke bare fredag

Fredag 1. juli er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget. En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt 12 trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og seks trekninger på fredager med 1 million og 100 000 kr som hovedpremier. 

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler