nabolagetvinnerhistorie

Bjørn vant 1 million i Nabolaget: -Det var koselig

Bjørn Magnar Munkelien fra Reinsvoll i Innlandet var den aller heldigste Nabolaget-spilleren fredag 28. januar. Han ble kveldens hovedvinner og vant 1 million kroner. 

HELDIG: Bjørn fra Reinsvoll på vestre Toten ble kveldens Hovedvinner.
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:28. januar 2022Endret:3. januar 2023

Bjørn Magnar Munkelien (73) ante ugler i mosen da han så flere tapte anrop fra Norsk Tippings vinnernummer 625 60 000 på sin telefon fredag kveld. Da vi først forsøkte å få tak i Munkelien kom vi rett til opptattsignal, men vi fikk omsider kontakt og kunne gratulere med kveldens hovedpremie på 1 million kroner. 

- Jeg så du hadde ringt flere ganger, så jeg skjønte jo at det var noe. Det var koselig, sier vinneren med tjukk Toten-dialekt.

Munkelien er fast Nabolaget-spiller gjennom mange år, og i kveld fikk det endelig uttelling. 

- Jeg spiller hver uke, og har gjort det i årevis, forteller totningen som hadde levert vinnerkupongen sin på Kiwi Reinsvoll.

Hva premien kommer til å gå til var ikke hemmelig. 

- Vi skal pusse opp et bad, så det kommer nok godt med. I kveld skal vi bare slappe av og se på TV og nye helga, forteller Munkelien avslutningsvis. 

Vi gratulerer. 

Premiedryss flere steder i landet

I tillegg til hovednabolaget ble det trukket ut fem andre vinnernabolag. Hovedvinneren i disse nabolagene sikret seg 100.000 kroner, mens spillende naboer vinner premier fra 10 000 kroner til en femtilapp. Her er kveldens andre vinnernabolag:

  • Mo i Rana i Nordland 

  • Arneberg i Innlandet

  • Hafslundsøy i Viken

  • Elverum i Innlandet

  • Rygge i VikenNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.12 vinnersjanser for en femtilapp

I Nabolaget er det totalt 12 vinnersjanser. Hver eneste dag er det trekning, hvor en person sikrer seg 10 000 kroner. Fredag er den store festdagen i Nabolaget. Da trekkes seks nabolag ut og et av disse blir hovednabolaget. Hovedvinneren i hovednabolaget vinner 1 million kroner, mens de spillende naboene kan innkassere over 100 000 kroner hver. I de resterende fem nabolagene vinner hovedvinneren 100 000 kroner, mens spillende naboer vinner alt fra 10 000 kroner til en femtilapp.

Desto nærmere man bor hovedvinneren, desto større blir premien.

Det betyr at en femtilapp gir trekninger hver dag og totalt 12 vinnersjanser.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler