nabolagetvinnerhistoriefremside

Minnesund-kvinne våknet som Nabolaget-millionær

En kvinne (40) fra Minnesund våknet fredag kveld til beskjeden om at hun ble fredagens millionvinner i Nabolaget. Med to leverte kuponger kunne hun juble over en premie på 1,1 millioner kroner.

SPESIELL VEKKING: Telefonen som vekket kvinnen fra Minnesund var av det spesielle og uventede slaget.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:28. april 2023

Flere nabolag rundt om i landet fikk en ekstra fin start på den siste helgen i april etter å ha vunnet små og store premier i Nabolaget-trekningen. Fredagens heldigste ble en kvinne (40) fra Minnesund i Viken. Hun vant ukens hovedpremie på 1 million kroner.

I tillegg til vinner-kupongen hadde kvinnen levert en ekstra kupong. Det resulterte i en nok en gevinst på 100 000 kroner og en samlet premie på 1,1 millioner kroner.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Ble vekket av millionbeskjed

– Kødder du? spør den ferske Nabolaget-millionæren sjokkert når Norsk Tipping ringer for å overlevere millionbudskapet fredag kveld.

Med to leverte Nabolaget-kuponger til ukens hovedtrekning i Nabolaget kunne Minnesund-kvinnen gå jublende inn i helgen – vel vitende om at 1,1 millioner kroner er på vei til hennes konto.

– Det er helt utrolig. Helt fantastisk, stråler hun glad.

– Jeg lå egentlig og sov, men jeg hadde lagret vinnernummer til Norsk Tipping som «Lykke til». Så da jeg så det på mobilskjermen bråvåknet jeg og skjønte at jeg måtte svare, ler hun.

Skal glede sin bedre halvdel

Kvinnen har flere planer for premien, men ønsker først og fremst å glede flere av sine nærmeste.

– Jeg skal kjøpe en bil til min bedre halvdel. Om det ikke faller i smak skal jeg kjøpe noe annet fint, forteller kvinnen og ler.

– Moren min har tippet i alle år, så jeg må ringe henne og spørre om hun har spilt Nabolaget i dag. Jeg tror jeg må tulle litt med henne før jeg forteller at jeg har blitt Nabolaget-millionær, sier kvinnen lurt og forteller at hun skal gi litt av premien til moren også.

I tillegg til å glede andre er det en ting den ferske millionæren skal kjøpe til seg selv:

– Nye sokker. Det skal jeg virkelig kjøpe meg nå, avslutter hun fornøyd.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Over 10 000 fredags-vinnere

Det er ikke bare hovedvinneren som sikrer seg premie på egen adresse og kan gå jublende inn i helga. Millionvinnerens nærmeste spillende naboer vinner summer på alt fra 100 000 kroner til én femtilapp. I tillegg trekkes det ut fem andre nabolag hvor hovedvinnerne får 100 000 kroner, og deres spillende naboer vinner premier på alt fra 10 000 til 50 kroner.

Her er de fem andre nabolagene som det drysses premier over i tillegg til hovedvinnerens nabolag på på Minnesund:

  • Kapp i Innlandet

  • Vang på Hedmarken i Innlandet

  • Drammen i Viken

  • Son i Viken

  • Tromsø i Troms og Finnmark

Vi gratulerer alle kveldens heldige vinnerne!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler