nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget-millionen gikk til Alta

Det jubles i seks nye nabolag etter trekningen 28. september. Den som stakk av med milliongevinsten, og som kunne juble høyest, var ei kvinne fra Alta. 

HØSTJUBEL: Det ble en strålende høstkveld for Alta-kvinnen da hun vant millionen i Nabolaget siste fredag i september.
Forfatterbilde Norsk TippingKjerstiHaakensveenPublisert:28. september 2018Endret:2. januar 2023

Fredag 28. september var det Alta som igjen kunne juble høyest etter Nabolaget-trekningen. Ei kvinne i 30-årene stakk av med milliongevisten.

- Å Gud! Så gøy! Dette var virkelig artig! Mannen min sa her om dagen at han ikke hadde tro på å vinne i Nabolaget. Der tok han feil, lo vinneren. Det måtte synke litt inn før hun kunne si hva hun ønsker å bruke premien på.

- Dette må nok drøftes litt med mannen min, la hun til fornøyd.

Hun hadde levert en 5-ukers spilldeltagelse med vinneradressen hos Narvesen Bossekop 10. september.

 

Foruten millionvinneren i Alta var det mange som nå kan glede seg over en premie på 100.000 kroner. Her er noen av reaksjonene da vi tok kontakt: 

Hadde levert to deltagelser ved en feil

En kvinne i 50-årene fra Alta hadde ennå ikke fått sms om at hun hadde vunnet en fin premie da vi ringte.- Dette var kjempefint! Jeg hadde faktisk levert to deltagelser ved en feil, lo hun. Med det så ble premien på 110.000 kroner. - Tusen takk for en super start på helga! Hun hadde levert en 5-ukers deltagelse på nett. 

Ny kjøkkeninnredning

-Dette var veldig hyggelig, svarte en annen kvinne fra Alta. Hun hadde fått sms og var klar over premien da vi tok kontakt.- Jeg har allerede begynt å se på ny kjøkkeninnredning for premien, lo hun fornøyd.Hun hadde levert en 5-ukers deltagelse via mobil. 

Rørt vinner fra Gardvik

- Så moro! Er det sant? spurte en kvinne fra Gardvik i Hedmark. - Nå begynner jeg nesten å grine! Kvinnen satt sammen med mannen sin, og de visste at hun hadde vunnet litt i kveld. Men hvor mye, det hadde hun ikke rukket å sjekke. Premien skulle hun bruke på familien. Spilldeltagelsen hadde hun kjøpt hos Kiwi Sand samme dag. 

To deltagelser

Langfjordbotn i Finnmark var det siste nabolaget som ble trukket ut denne kvelden. Der hadde ei kvinne i 60-årene levert to deltagelser, og dermed ble premien også her på 110.000 kroner.- Oi, dette var gode nyheter, og en flott start på helga, sa vinneren fornøyd. Hun hadde levert begge deltagelsene via mobil samme dag.  

Her er alle vinnernabolagene:

  • Alta (Finnmark)

  • Åkrehamn (Rogaland)

  • Stavanger (Rogaland) 

  • Gardvik (Hedmark)

  • Finstadjordet (Akershus)

  • Langfjordbotn (Finnmark)

 Vi gratulerer alle kveldens vinnere!

Du kan vinne hver dag i Nabolaget

I Nabolaget er det trekning hver kveld. Og når du leverer din kupong, er kupongen gyldig i en uke. På fredager trekkes seks nabolag og i ett av disse mottar hovedvinneren 1 million kroner. Alle andre dager trekkes det ut ett nabolag med en hovedpremie på 10.000 kroner.

Dermed er du med i trekninger hele uka for en femtilapp. Lykke til!

Spill Nabolaget her!

Hvem får din grasrotandel? Gi bort sju prosent av innsatsen uten at det går utover din premie eller vinnersjanse!

(Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1 : 90 000)

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler