nabolaget

Har du og naboen skikkelig flaks på fredag?

Fredag spiller vi Nabolaget fra Norsk Tipping.Spillet hvor du vinner hvis naboen vinner og naboen vinner hvis du vinner. En blir millionær og det er premier i rikt monn - hver eneste fredag. 

BANKER: Hjertet banker når Nabolaget er en banker. Hver fredag spiller vi Nabolaget fra Norsk Tipping. En blir millionær og det er premier i rikt monn - hver eneste fredag.colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:25. november 2019Endret:2. januar 2023

Det er så enkelt. Har du spilt Nabolaget og vinner, så vinner både du og naboene som har spilt. Har du spilt Nabolaget og naboen vinner - ja da vinner også du - i Nabolaget. 

Snart braker det løs igjen

Uansett hva som skjer - hver fredag gir Nabolaget Norge en ukentlig millionær og mange andre nabolag med store og små premier.

Husk: Det er bare ett spill som gir deg en ny millionær hver eneste uke, og mange vinnere av både 100.000, 10.000 og 1000 kroner og mindre premier, og det er Nabolaget fra Norsk Tipping. 

Fredag kan det være din tur

Forrige uke var det millionjubel i Gibostad i Troms hvor millionvinneren bodde - i tillegg ble det jubel på følgende fem steder, der hovedvinneren vant 100.000 kroner hver:

  • Kvinne fra Jessheim i Akershus

  • Kvinne fra Trondheim i Trøndelag

  • Mann fra Bryne i Rogaland

  • Kvinne fra Bolstadøyri i Hordaland

  • Mann fra Hønefoss i Buskerud

Bli med du også

I Nabolaget er det trekning hver kveld. Når du leverer din kupong, er kupongen gyldig i en uke. På fredager trekkes seks nabolag og i ett av disse mottar hovedvinneren 1 million kroner. Hovedvinneren i de fem andre nabolagene vinner 100 000 kroner. Alle andre dager trekkes det ut ett nabolag med en hovedpremie på 10 000 kroner.

Det betyr at du for en femtilapp kan være med i trekninger hver eneste dag i en uke, og du kan vinne inntil 1 million kroner. 

Spill Nabolaget her!

(Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1:90 000)

Vet du hvor mye du har spilt for i det siste?  Spill skal gi deg spenning og glede – ikke ta overhånd. Norsk Tipping har verktøy og informasjon som hjelper deg til å ha kontroll på din spillaktivitet – les mer her.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler