nabolagetvinnerhistorie

Sjekket appen - da ringte Norsk Tipping

Øyeblikket etter at det kom  premievarsling på mobilen hos hovedvinneren i Nabolaget ringte Norsk Tipping. 

NABOLAGET: Den heldige Nabolaget-millionæren som ble trukket ut fredag 29. januar kommer fra Askim men også andre nabolaget vant fine premier under fredagens trekning.Adobe stock
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:29. januar 2021Endret:2. januar 2023

- Hei du, sier en blid stemme fra Askim. Stemmen tilhørte fredagens hovedvinner i Nabolaget som akkurat hadde oppdaget at han var blitt Nabolaget-millionær. 

Sjekket mobilen

- Jeg satt og sjekket premievarslingen på telefonen omtrent da du ringte, sier den sjokkerte mannnen. 

- Det var litt av en overraskelse å åpne appen på telefonen. Du vet - appen begynte å telle oppover, og fortsatte oppover, høyere og høyere. Kjerringa så nok at jeg ble litt rar. Jeg ga mobilen til henne så hun kunne se selv, sier Askim-vinneren og ler godt.

Har spilt Nabolaget siden starten

- Det blir nok litt ekstra moro i kveld og en liten feiring. Vi har jo det vi trenger; hus, hytte og voksne barn. Ikke har vi gjeld så dette kommer oss bare tilgode, men det kom så brått dette her. Kanskje jeg skal begynne å kjøre motorsykkel igjen? Jeg skal tenke meg godt om nå, sier mannen som har levert Nabolaget siden spillets begynnelse. 

- Nabolaget har jeg levert bortimot fast. Jeg kjøpte ny fem-ukerskupong i dag, da den forrige gikk ut, og det klaffet godt. Jeg er ikke noen storspiller og har ikke vunnet mer enn en tusenlapp, før i kveld, sier mannen som ønsker å være anonym. 

Premiedryss flere steder i landet

I tillegg til hovednabolaget ble det trukket ut fem andre vinnernabolag. Hovedvinneren i disse nabolagene sikret seg 100.000 kroner, mens spillende naboer vinner premier fra 10 000 kroner til en femtilapp. Her er kveldens andre vinnernabolag:

  • Trøgstad

  • Brøttum

  • Larvik

  • Alta

  • Skien

12 vinnersjanser for en femtilapp

I Nabolaget er det totalt 12 vinnersjanser. Hver eneste dag er det trekning, hvor en person sikrer seg 10 000 kroner. Fredag er den store festdagen i Nabolaget. Da trekkes seks nabolag ut og et av disse blir hovednabolaget. Hovedvinneren i hovednabolaget vinner 1 million kroner, mens de spillende naboene kan innkassere over 100 000 kroner hver. I de resterende fem nabolagene vinner hovedvinneren 100 000 kroner, mens spillende naboer vinner alt fra 10 000 kroner til en femtilapp.

Desto nærmere man bor hovedvinneren, desto større blir premien.

Det betyr at en femtilapp gir  trekninger hver dag og totalt 12 vinnersjanser.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler