nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget: - Er jeg millionær?

Ketil Kristiansen ble Nabolaget-millionær, men ikke nok med det. Kona Liv vant også 100.000 kroner i kveld, og svigermor Grethe Synnøve ble Nabolaget-millionær for tre uker siden. Det er i Nabolaget det skjer! 

NABOLAGET: Ketil Kristiansen vant en million kroner, kona vant 100.000 og for tre uker siden vant svigermor Grethe Synnøve en million i Nabolaget.foto: Privat/Ketil Kristiansen
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:30. august 2019Endret:2. januar 2023

God kveld, det er fra Norsk Tipping på Hamar, snakker jeg med Ketil Kristiansen? 

- Ja, det gjør du, Beklager den dårlige forbindelsen. Jeg er i Bergen på håndballcup. 

Jeg ser du har spilt Nabolaget flere ganger tidligere, Ketil. Er du kanskje millionær fra før også? 

- Jeg er ikke millionær jeg... Er jeg blitt millionær?!

Kona vant også

Den nyslåtte Nabolaget-millionæren fra Hamar som altså var på håndballtur i Bergen med kone og barn, var først litt tvilende, men etter hvert høres flere stemmer i bakgrunnen, og han begynner å flire godt.

- Du, vant kjerringa mi også? Hun står ved siden av meg og tripper her, sier han og ler. Og joda, vi kan bekrefte at kona Liv Irene, som også hadde spilt Nabolaget, vant 100 000 kroner. 

Svigermor ble Nabolaget-millionær for tre uker siden

- Altså, for tre uker siden ble svigermoren min Nabolaget-milllionær også, så dette var ekstra artig. Jeg har aldri vunnet stort tidligere, og vi er som sagt på håndballtur, og akkurat nå inne på et kjøpesenter, så dette kom som et skikkelig sjokk, sier han .

 Les om svigermor Grethe Synnøve Myhre som ble Nabolaget-millionær nr.255

Feire og reise

- Nå må vi jo feire. Jeg har aldri tenkt på hva jeg skulle gjort med en eventuell premie. Det er jo bare en drøm, men nå er det jo virkelig. Vi skal nok reise for det liker vi godt. Vi skal også sørge for at barna får litt ekstra. Dette var moro, avslutter den glade hovedvinneren for Nabolaget for uke 35. 

Hele seks nabolag blir trukket ut som vinnere i Nabolaget hver fredag, og i det ene vinnernabolaget får hovedvinneren 1 million kroner! Millionen havnet altså denne fredagen hos en heldig hamarsing og kona hans, og fire andre nærmeste naboene som har spilt, vinner 100 000 kroner hver. De ti neste naboene vinner 10.000 kroner hver. 

Vinnerkupongen - en 5-ukers Nabolaget - ble kjøpt på Kiwi Utfarten på Hamar. 

Spill Nabolaget, du også!

De fem andre vinnernabolagene

Hamar tok millionpremien denne fredagen og ett av de andre vinnernabolagene. I disse fem andre vinnernabolagene sikrer hovedvinnerne seg 100.000 kroner hver, mens de spillende naboene deres vinner mellom 10.000 og 50 kroner. De fem andre nabolagene er:

  • Vennesla

  • Hamar

  • Oslo

  • Bø i Telemark

  • Etnedal

Du kan vinne hver dag i Nabolaget

I Nabolaget er det trekning hver kveld. Og når du leverer din kupong, er kupongen gyldig i en uke. På fredager trekkes seks nabolag og i ett av disse mottar hovedvinneren 1 million kroner. Alle andre dager trekkes det ut ett nabolag med en hovedpremie på 10.000 kroner.

Dermed er du med i trekninger hele uka, kun for en femtilapp. Lykke til!

Spill Nabolaget her!

Hvem får din grasrotandel? Gi bort sju prosent av innsatsen uten at det går utover din premie eller vinnersjanse!

 (Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1:90 000)

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler