nabolagetvinnerhistorie

Kvinnhering ble Nabolaget-millionær: - Storartet

En mann fra Kvinnherad i Vestland ble fredagens millionvinner i Nabolaget. I tillegg fikk fem andre nabolag seg en hyggelig overraskelse på årets siste septemberdag.

VINNER FRA VESTLAND: Septembers siste hovedvinner i Nabolaget ble en mann fra Dimmelsvik i Vestland.Adobe stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:30. september 2022Endret:3. januar 2023

Flere nabolag rundt om i landet fikk en ekstra fin avslutning på årets første høstmåned etter å ha vunnet små og store premier i Nabolaget-trekningen. En mann fra Dimmelsvik i Kvinnherad kommune i Vestland ble fredagens heldigste - han vant hovedpremien og 1 million kroner.

Hadde lagret vinnernummeret

– Har jeg vunnet 1 million, spør den ferske Nabolaget-millionæren glad når Norsk Tipping ringer for å gratulere fredag kveld.

Mannen forteller at han pleier å fornye Nabolaget-kupongen sin når han ser at den har gått ut, men at han ikke alltid husker på å spille.

– Det er jo storartet. Kan jeg sette deg på høyttaler?

Nabolaget-millionæren var sammen med samboeren sin som dermed også fikk høre at samboeren nettopp hadde vunnet ukens hovedpremie i Nabolaget.

– Jeg har jo faktisk lagret nummeret til Norsk Tipping, humrer kvinnheringen. 

Hva premien skulle gå til hadde han ingen konkrete planer om. 

– Jeg kjenner at jeg nesten er litt svimmel nå, så jeg klarer ikke helt å tenke klart. Men premien skal nok gå til litt nedbetaling av gjeld, avslutter den ferske millionæren.

Kupongen ble kjøpt på mobil.

LES MER: Fast spiller? Slik legger du inn abonnement på NabolagetNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Over 10 000 fredags-vinnere

Det er ikke bare hovedvinneren som sikrer seg premie på egen adresse på fredagskvelden. Millionvinnerens nærmeste spillende naboer vinner summer på alt fra 100 000 kroner til én femtilapp. I tillegg trekkes det ut fem andre nabolag hvor hovedvinnerne får 100 000 kroner, og deres spillende naboer vinner premier på alt fra 10 000 til 50 kroner.

Dette er de fem andre nabolagene som det drysses premier over i tillegg til hovedvinnerens nabolag i Dimmelsvik:

  • Porsgrunn i Vestfold og Telemark.

  • Romedal i Innlandet.

  • Røldal i Vestland.

  • Rygge i Viken.

  • Bømlo i Vestfold og Telemark.

Vi gratulerer alle de heldige vinnerne!

Vinnersjanser hele uka – ikke bare fredag

Fredag 7. oktober er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget. En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt tolv trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og seks trekninger på fredager med 1 million og 100 000 kr som hovedpremier. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler