nabolaget

Nabolaget: Hvem blir 1 million kroner rikere i kveld?

Fredag er det klart for hovedtrekningen i Nabolaget, hvor én adresse blir trukket ut som vinner av 1 million kroner. Blir det deg?

UKJENT: Hvem som blir Nabolaget-millionær på fredag gjenstår å se.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:24. august 2023Endret:25. august 2023

I Lotto må du ha sju rette for å vinne, mens i Eurojackpot må du ha alle fem hovedtallene og to stjernetall rett for å vinne førstepremien.

I Nabolaget slipper du å tenke ut tall. Spiller du på Nabolaget registreres du med bostedsadressen din. Den som vinner hovedpremien i Nabolaget vinner med andre ord på sin egen adresse, og er du naboen til hovedvinner, vanker det også fine premier.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Høy puls

En mann i 40-årene fra Askim ble hovedvinner i Nabolaget fredag 18. august. Mannen var midt i en treningsøkt da han fikk den berømte Telefonen fra Hamar.

– Jøss, tusen takk. Dette var veldig hyggelig, sier mannen, som hadde levert kupongen bare noen timer tidligere.

– Ja, jeg leverte kupongen i 14-tiden. Dette må jeg si var en stor overraskelse. Jeg er veldig glad, sier han fornøyd.

Han hadde allerede høy puls etter å ha trent styrke da vi slo på tråden, men nå steg pulsen ytterligere.

– Pulsen ble enda høyere nå. Jeg tror ikke det blir mer trening i kveld, for nå må jeg hjem til familien og fortelle om dette, sier den nybakte Nabolaget-millionæren.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Premiedryss for flere

Fredag er det klappet og klart for et nytt premiedryss over landet – for det er ikke bare Nabolaget-millionæren som kan gå jublende inn i helga. Vi trekker også fem andre adresse-vinnere som stikker av med en premie på 100 000 kroner. I tillegg kan alle vinnernes nærmeste spillende naboer se frem til premier basert på avstanden til vinneradressen.

Her kan du lese mer om premiefordelingen i Nabolaget

Leverer du et spill innen fredag kl. 19 er du med i hovedtrekningen samme kveld i tillegg til trekninger av premier på inntil 10 000 kroner seks dager frem i tid.

Lykke til!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler