nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget-millionær: - Dette må være en tulletelefon?

Fredag 25. oktober ble en fredag utenom det vanlige da vinnernummeret 625 60 000 lyste opp på mobilskjermen til Hege Katrine Terning.

NABOLAGET: Det ble jubel flere steder i landet fredag kveld. Det høyeste jubelbruset kom fra Roan i Trøndelag.Lars Petter Pettersen
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:25. oktober 2019Endret:2. januar 2023

Den store dagen i Nabolaget-sammenheng er fredag. Da drysser det pengepremier over flere nabolag rundt om i landet. Den 25. oktober falt det største drysset over Roan i Trøndelag. Og hun som gliste aller mest var nok Hege Katrine Terning som sikret seg 1 million kroner.

Dette må være en tulletelefon?

Fredag kveld tok vi kontakt med Hege Katrine. Hjemme på Roan lyste vinnernummeret 625 60 000 opp på mobilskjermen.

- Gratulerer du har vunnet 1 million kroner!

Men det trodde ikke Hege Katrine noe på. Dette måtte være en tulletelefon, ifølge den heldige. 

- Du tuller nå? Er det helt sikkert at det ikke er dattera mi som tuller med meg? undrer Hege Katrine, før hun etter litt overbevisning innser det - hun hadde vunnet 1 million kroner.

- Herlighet, det her hadde jeg aldri trodd, utbryter Hege Katrine! Vinneren legger også til at hun alltid har en Nabolaget-kupong inne. 

Selv om premien kommer brått på trønderen, har hun et par ideer om hva premien kan brukes på.

- Jeg fyller 50 på nyåret og på ønskelista står det nytt kjøkkenvindu. Nå tror jeg at jeg skal stryke det fra ønskelista og skaffe meg to stykker på egenhånd, avslører hun flirende.

Vinnerkupongen ble kjøpt via Norsk Tipping sin app.

Vi gratulerer Hege Katrine!

Premiedryss flere steder i landet

I tillegg til hovednabolaget, Roan, ble det trukket ut fem andre vinnernabolag. Hovedvinneren i disse nabolagene sikret seg 100.000 kroner, mens spillende naboer vinner premier fra 10.000 til en femtilapp. Her er kveldens vinnernabolag:

  • Borgen i Akershus

  • Larvik i Vestfold

  • Orkanger i Trøndelag

  • Stavanger i Rogaland

  • Nednes i Aust-Agder

 

12 vinnersjanser for en femtilapp

I Nabolaget er det totalt 12 vinnersjanser. Hver eneste dag er det trekning, hvor en person sikrer seg 10.000 kroner. Fredag er den store festdagen i Nabolaget. Da trekkes seks nabolag ut og et av disse blir hovednabolaget. Hovedvinneren i hovednabolaget vinner 1 million kroner, mens de spillende naboene kan glise over 100.000 kroner hver. I de resterende fem nabolagene vinner hovedvinneren 100.000, mens spillende naboer vinner alt fra 10.000 kroner til en femtilapp. Jo, nærmere du bor hovedvinneren, desto mer penger vinner du.

Det betyr at en femtilapp gir deg trekninger hver dag og totalt 12 vinnersjanser. Spill Nabolaget for å være med på moroa. Dessuten kan det være lurt å be naboen om å gjøre det samme. 

Lykke til!

(Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1:90 000)

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler