vinnerhistorienabolagetfremside

Nabolaget: Mann i 30-årene ble 1 million kroner rikere

En mann i 30-årene fra Bergen kan vente seg 1 million kroner på konto etter å ha blitt trukket ut som hovedvinner i Nabolaget.

NABOLAGET: Hovedvinneren i Nabolaget var fra Bergen.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:6. oktober 2023Endret:9. oktober 2023

Hver fredag er det hovedtrekning i Nabolaget hvor én adresse vinner 1 million kroner.

Denne gangen landet geotagen på huset til en mann i 30-årene fra Bergen. Norsk Tipping lyktes ikke med å nå mannen fredag kveld. Søndag ettermiddag fikk vi imidlertid kontakt med den heldige vinneren.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Var på jobb

Mannen var på jobb og var uten mobildekning fredag og lørdag, og kunne derfor ikke svare på anropene fra Norsk Tipping. En årvåken samboer hadde fått med seg at det var en mann fra Bergen som hadde vunnet millionpremien i Nabolaget, men som ikke hadde svart på telefonen. Hun tipset derfor samboeren, som fikk sjekket i appen at det var nettopp han som var den heldige.

– Takk, det tok litt tid før jeg fikk sjekket, men jeg ble veldig glad når jeg så at jeg hadde vunnet, sier mannen

Bergenseren forteller videre at han har en drøm som nå kanskje kan gå i oppfyllelse.

– Premien skal jeg nok spare til å dra på jordomseiling om noen år. Det ser ut som jeg endelig kan realisere den drømmen, sier mannen.

Vinnerkupongen hadde mannen kjøpt med mobilen.

Premiedryss i flere nabolag

Det var ikke bare hovedvinneren fra Bergen som kunne glede seg over premie fredag. I tillegg til hovedvinnerens nabolag trekkes det hver fredag ut fem andre nabolag hvor de heldige spillerne får alt fra 100 000 kroner til en femtilapp. Her er de fem andre nabolagene som ble trukket ut fredag 6. oktober:

  • Skiptvedt i Viken

  • Tjøme i Viken

  • Oslo

  • Sander i Innlandet

  • Bodø i Nordland

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Nabolaget i korte trekk

Usikker på hvordan Nabolaget egentlig fungerer? Her er hovedtrekkene oppsummert:

  • Trekning hver kveld (én premie på 10 000 kroner), men premiefesten skjer altså på fredagene. Der vinner én heldig spiller 1 million kroner, mens deres fem nærmeste spillende naboer vinner 100 000 kroner hver.

  • I tillegg til nabolaget hvor millionvinneren bor, trekkes det også fem adresser hvor vinnerne får alt fra 100 000 kroner til 50 kroner.

  • Det er avstanden til hovedvinneren i nabolaget ditt som avgjør hvor mye du selv vinner – jo nærmere du bor hovedvinneren, jo større premie.

Neste premiedryss i Nabolaget er fredag 13. oktober.

Lykke til!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill
Relaterte artikler