nabolagetvinnerhistorie

Ble Nabolaget-millionær på ferietur

En kvinne fra Kjeller ble fredagens hovedvinner i Nabolaget. Midt i middagen på ferietur fikk hun servert million-budskapet.

MILLIONÆR I VARMEN: Ukens millionvinner i Nabolaget var på ferietur til varmere strøk da hun ble millionær.Foto: Shutterstock
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:9. februar 2024Endret:10. februar 2024

Flere nabolag rundt om i landet fikk en ekstra fin start på helgen etter å ha vunnet små og store premier i Nabolaget-trekningen.

Aller heldigst var en kvinne i 70-årene fra Kjeller i Akershus som ble fredagens hovedvinner av 1 million kroner.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Feiring på ferietur

Vi lyktes ikke i å nå den heldige på telefon fredag kveld. Tidlig lørdag ettermiddag var hun derimot raskt til å svare på telefonen.

– Jeg har vært inne i appen og sjekket, humrer hun glad.

– Det er helt utrolig. Helt supert! Det har fortsatt ikke gått helt opp for meg, men jeg er så utrolig glad, sier hun og legger til at hun har vært en fast Nabolaget-spiller de siste to månedene.

Kvinnen forteller at hun er på ferie og at hun derfor ikke tok telefonen fredag kveld.

– Jeg koser meg i varmen, men akkurat nå er jeg ute på restaurant og spiser. Det er veldig sjeldent jeg spiser ute, så det er en slags feiring, stråler den ferske millionæren.

På spørsmålet om hva premien skal gå til, har kvinnen allerede gjort seg noen tanker:

– Det blir nok å dele med familien. Det er kjempefint å vinne, men det er vel så hyggelig å kunne dele premien med familien.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Premiedryss i flere nabolag

Det er ikke bare hovedvinneren som sikrer seg premie på egen adresse og kan gå jublende inn i helga. Millionvinnerens nærmeste spillende naboer vinner summer på alt fra 100 000 kroner til én femtilapp. I tillegg trekkes det ut fem andre nabolag hvor hovedvinnerne får 100 000 kroner, og deres spillende naboer vinner premier på alt fra 10 000 til 50 kroner.

Her er de fem andre nabolagene som det drysses premier over i tillegg til hovedvinnerens nabolag på Kjeller:

  • Bjerkvik i Nordland

  • Spydeberg i Østfold

  • Sandnes i Rogaland

  • Alta i Finnmark

  • Kongsvinger i Innlandet

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler