Nabolaget: Hvem blir millionær – og hvilket nabolag jubler høyest?

Like sikkert som det er fredag, er at én heldig Nabolaget-spiller blir millionær i kveld.

UNDER LUPEN: Blir det din adresse som trekkes ut i kveld?Illustrasjon: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetForfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:10. november 2023

Nabolaget har trekninger hver dag hele uka, men det er på fredager det virkelig smeller. Da skal premien på 1 million kroner finne en ny eier blant alle som har spilt Nabolaget innen spillefristen samme kveld. I tillegg nyter naboene som også har spilt Nabolaget godt av å ha en hovedvinner i nærheten. De kan se frem til premier på alt fra 50 kroner til 100 000 kroner ut ifra hvor nærme de bor hovedvinneren.

Fredager trekkes det også fem andre vinnere som får en premie på 100 000 kroner hver. Også her er det gode nyheter for de nærmeste spillende naboene.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Bocelli-feiring

Forrige fredag landet geotagen i Norges tredje største by, der en kvinne var i full sving med å ordne til middagsselskap. Trønderen var ikke forberedt på å få Telefonen fra Hamar.

– Oi! Så koselig, det var en fin start på helgen får en si, sa Trondheim-kvinnen overrasket da vi avslørte at hun har blitt Nabolaget-millionær.

Selv om premien kom uventet på, hadde hun en klar idé om hva noe av den skulle brukes til.

– Vi har jo egentlig det meste vi trenger, men vi har lenge drømt om en tur til Toscana for å se Andrea Bocelli, som holder en konsert der hver sommer. Det blir nok en tur dit neste år, sier kvinnen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Garantert en millionvinner fredag

Fredag er det klart for en helt fersk hovedtrekning i Nabolaget. Vi starter med blanke ark og gleder oss til å ringe enda en Nabolaget-millionær – ja, for det kan vi faktisk garantere at vi gjør.

Lykke til!

Relaterte artikler