nabolaget

Nabolaget: Lander geotagen på din adresse fredag?

Norges kanskje mest populære geotag skal i aksjon igjen på fredag. Den som geotagen peker på vil vinne 1 million kroner ...

HVEM BLIR DEN HEDIGSTE? Én vinner vil stikke av med 1 million kroner etter fredagens Nabolaget-trekning.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:20. april 2023

Det blir kanskje litt som «flasketuten peker på» i hovedtrekningen til Nabolaget. Vi har derimot byttet ut flaska med en geotag og ringen rundt er alle som har spilt Nabolaget innen spillefristen rundt omkring i landet.

Forrige fredag ble det en 24-åring som nettopp hadde flyttet til Lillehammer – denne gangen kan det kanskje bli deg?

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

– Unnskyld banninga, men nå skjelver jeg her

At det ble god stemning da Telefonen fra Hamar slo på tråden til den Nabolaget-millionæren i Lillehammer, er en underdrivelse. Et høyt brøl var det første som hørtes fra den andre enden da Norsk Tipping gratulerte Lillehammer-kvinnen med millionpremien.

– Fy f ...! Du tuller nå? Unnskyld banninga, men nå skjelver jeg her, lo og jublet den glade vinneren om hverandre.

Ifølge vinneren kunne ikke millionpremien kommet på et bedre et bedre tidspunkt.

– Vi er på utkikk etter leilighet for tida. Vi har kikket en stund, men det er først nå vi har tenkt på å kjøpe. Å, det her er sånn man drømmer om men aldri tror kommer til skje, sa 24-åringen.

På spørsmål om de skulle feire samme kveld, kom det raskt fra den ferske millionæren:

– Vi skal feire som bare det! Samboeren er borte og ringer foreldrene. Jeg gleder meg til å ringe pappa jeg nå. Dette er helt uvirkelig.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Premiedryss hver dag hele uka

Fredag er det klappet og klart for et nytt premiedryss over landet – for det er ikke bare Nabolaget-millionæren som kan gå jublende inn i helga. Vi trekker også fem andre vinnere som stikker av med en premie på 100 000 kroner. I tillegg kan alle vinnernes nærmeste spillende naboer se frem til premier basert på avstanden til vinneradressen.

Her kan du lese mer om premiefordelingen i Nabolaget

Leverer du et spill innen fredag kl. 19 er du med i hovedtrekningen samme kveld i tillegg til trekninger av premier på inntil 10 000 kroner seks dager frem i tid.

Lykke til!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler