Nabolaget-millionær: - Hæ, er det sant?

Nabolaget-millionær: - Hæ, er det sant?

MANGE VINNERE: Naboer i Aurskog-Høland, Oslo, Brumunddal, Sarpsborg, Hamar og Fetsund kunne juble etter gevinst i Nabolaget.

Foto: Norsk Tipping

Nabolaget-millionær: - Hæ, er det sant?

En kvinne fra Aurskog-Høland var den som kunne juble aller høyest fredag 8. februar, etter å ha stukket av med milliongevinsten i Nabolaget.

En kvinne fra Aurskog-Høland var den aller heldigste denne fredagen. Hun stakk av som hovedvinner, og kan dermed innkassere 1 million kroner. 

Kvinnen sitter og slapper av foran TV`en når vi ringer. 

- Hæ, er det sant? Dette var litt av en overraskelse, utbryter kvinnen når vi forteller om gevinsten.  

Spill Nabolaget, du også!

- Nå blir det en del tankevirksomhet

Kvinnen sier at hun aldri har tenkt på hva hun skulle bruke pengene på, dersom hun vant.

- Nå blir det nok en del tankevirksomhet, for dette kom veldig brått på. Men, jeg holder nok beina godt plantet på jorda, sier kvinnen. 

Kvelden videre kommer til å bli ganske så rolig og avslappet, ifølge kvinnen. 

Resten av kveldens vinnernabolag befinner seg her:

Det var ikke bare i millionærnabolaget i Aurskog-Høland naboer kunne juble fredag 8. februar. Fem andre vinnernabolag ble trukket ut. Hovedvinnerne i disse nabolagene vant 100.000 kroner hver, mens de spillende naboene deres vant mellom 50 og 10.000 kroner. Vinnerne bor i nabolag på følgende steder:

  • Hamar
  • Oslo
  • Sarpsborg
  • Fetsund
  • Brumunddal

Spill Nabolaget her!

Daglige trekninger

Det er trekning i Nabolaget hver dag klokka 19.00. Lørdag til torsdag trekker vi en daglig vinner av 10.000 kroner. De fem nærmeste naboene (som har spilt Nabolaget) får en tusenlapp, mens 700 spillere vinner 50 kroner.

Fredag er det så hovedtrekning med én vinner av 1 million kroner - i tillegg trekkes det ut fem andre nabolag med 100.000 til hovedvinneren.

Spill Nabolaget her så er du med

(Vinnersannsynlighet toppremie er 1:90 000)