nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget-millionær: - Hodet bare spinner nå!

Visste du at seks nabolag blir trukket ut som vinnere i Nabolaget hver fredag, og at Vormedal stakk av med millionpremien 2. august?

HURRA: 2066 spillere fra Vormedal i Karmøy kommune kan juble etter fredagens trekning i Nabolaget.
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:2. august 2019Endret:2. januar 2023

27 meter over havet ligger Vormedal, og der bor det blant annet ei dame som etter fredagens trekning kan kalle seg Nabolaget-millionær nummer 254.

- Nå begynner jeg nesten å gråte!

Kvinnen fra Vormedal som tar telefonen er noe skeptisk, og sier tidlig at hun ikke kjenner vinnernummeret som Norsk Tipping alltid ringer fra. Da vi forteller kvinnen at hun er fredagens Nabolag-millionær, blir tonen en litt annen.

- Nei, hva? Nå er jeg glad for at du spurte om jeg satt godt, utbryter hun.

Kvinnen forteller videre at hun har registrert at flere i hennes nabolag har vunnet både smått og stort, og tenkte selv at hun skulle prøve lykken. 

- Helt utrolig! Jeg hadde en femtilapp på spillkontoen min, derfor tenkte jeg å gi Nabolaget en sjanse, sier kvinnen sjokkert.

Vi kan bekrefte det den ferske millionæren sier om vinnerlykke i hennes kommune. Kvinnen blir nemlig den femte Nabolaget-millionæren i Karmøy kommune.

- Det er nesten så jeg begynner å gråte nå. Hodet bare spinner, sier kvinnen og ler forsiktig.

Det er for tidlig for kvinnen å svare på hva hun skal bruke pengepremien på, men at det drypper noe på familien utelukker hun ikke.

- Mannen min og jeg spiller golf, så kanskje noe av premien går til hobbyen, legger hun til.

Vinnerkupongen ble kjøpt via Norsk Tippings app.

Vi gratulerer kvinnen og alle naboene!

Dobbel Nabolag-jubel i Trondheim

Kvinnen fra Vormedal stakk altså av med millionpremien første fredagen i august. I de fem andre vinnernabolagene sikrer hovedvinnerne seg 100 000 kroner hver, mens de spillende naboene deres vinner mellom 10 000 og 50 kroner. De fem andre nabolagene er her:

  • Haugesund

  • Odda

  • Bagn

  • Trondheim

  • Trondheim

Over 400 000 spillere har vunnet i Nabolaget hittil i år

I Nabolaget er det trekning hver kveld. Når du leverer din kupong, er kupongen gyldig i en uke. På fredager trekkes seks nabolag og i ett av disse mottar hovedvinneren 1 million kroner. Hovedvinneren i de fem andre nabolagene vinner 100 000 kroner. Alle andre dager trekkes det ut ett nabolag med en hovedpremie på 10 000 kroner.

Det betyr at du for en femtilapp kan du være med i trekninger hver eneste dag, og du kan vinne inntil 1 million kroner. 

Lykke til!

Hvem får din grasrotandel? Gi bort sju prosent av innsatsen uten at det går utover din premie eller vinnersjanse!

(Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1:90 000)

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler